Geluksmomentjes #4

door | jun 23, 2016 | Happy Life | 4 reacties

geluksmomentjes
Om het half jaar post ik ongeveer een lijstje met geluksmomentjes. Ik vond het nu wel weer tijd voor een dosis positiviteit op mijn blog. Positiviteit heb je tenslotte nooit genoeg! Ik hoop dat dit jullie inspireert om ook weer eens stil te staan bij alle mooie dingen in het leven. Hoe meer je er op focust, hoe mooier het ook zal zijn! Geniet, verspreid en leef!

Nieuwe kleren kopen Fijne collega’s Zonneschijn Mijn beste vriendinnetje eindelijk weer zien Werken voor het fijnste festival ooit Een roze dekbed overtrek krijgen Cocktails drinken Autorijden met het raampje open Roze haren Vulpennen met gekleurde inkt naar het concert van de Handsome Poets gaan Buitenspelen in de Tuinen Elke dag ontbijten met yogurt en kleine dingetjes Een robot stofzuiger De groeps vrijwilligers Cowboylaarzen Mijn 2 voorbeelden: Jess Lively & Michael Pilarczyk Autoritjes met paps Oude kattenfilmpjes terug kijken Je huis opruimen Fijne podcasts luisteren op de fiets Lijstjes maken in je bulletjournal Vakantie plannen maken Toch weer naar IJsland? Wakker worden met een Kat op je hoofd Racefietsen in de ochtend Bloemenschoenen Dreamcream Planten stekken Spontane bezoekjes aan Oma Spelletjes spelen met vrienden Biertjes drinken in de avond Positiviteit verspreid zich Naar de Efteling gaan Fijne lunches Rondjes rijden op de gator Vanavond voor een volle collegazaal staan! Fijne vrienden om me heen hebben Alle boodschappen in huis hebben Een backup maken van je laptop Lush Auto reply aanzetten op je email Laptop op werk laten liggen voor een lichte rugzak Avondjes rust Cocktails Katten knuffels Een boek lenen bij de bieb Familie Baby’s op kantoor Het festival is er bijna Mooi weer op komst! Hoepelen! Meezingen met muziek! Mijn happy playlist!

Ik sta vanavond voor een collegezaal vol met allemaal vrijwilligers. Stiekem kan ik daar best nerveus van worden. Het kalmeert enorm om even bij de mooie momenten stil te staan!

Wat waren jouw geluksmomentjes de laatste tijd?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
De Beste tips om te Ontspullen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?4 Reacties

 1. Mariska

  Heerlijk om ook gelukkig te worden van de kleine dingen in het leven zoals “gekleurde vulpen ink”.
  Mijn geluksmomentjes van het weekend waren o.a. Zelf dropijs maken – Uit eten met vriendjes bij mij favoriete restaurant – Fietsen door Amsterdam – Lekker uitslapen – BBQ’en op het balkon – knuffelen met mijn liefste.

  Antwoord
 2. iliveformydreams.com

  Oh wat een super fijn lijstje om blij van te worden. Lekker lang en veel mooie dingen
  Mijn geluksmoment was toch wel het afgelopen weekendje weg samen met m’n man<33

  Antwoord
 3. Sanne

  Prachtig berichtje Veerle! Wat fijn dat het ook zo kalmerend werkt om even stil te staan bij dit mooie lijstje :).
  Leuke foto’s ook!
  Liefs

  Antwoord
 4. dirk1heidi

  Wat fijne geluk momentjes heb je gehad meid.

  Antwoord

Laat een reactie achter