Fijne liedjes

door | nov 18, 2015 | Ontwikkeling | 2 reacties


Ik denk dat altijd dat iemand muzieksmaak best veel over een persoon kan zeggen. Daarom wil ik jullie graag een kijkje geven in welke liedjes ik de laatste weken echt grijs draai. Ik luister het liefst naar muziek rustige muziek die een boodschap of gevoel over draagt. Vaak zit het in de tekstbeleving, waar de country natuurlijk bekend om staat. Maar soms zit het ook in de muziek, het deuntje wat in je hoofd blijft zitten. Dit nummer valt onder beide categoriën, een heerlijk country nummer wat je niet uit je hoofd krijgt. Ik geloof dat meer mensen mijn liefde voor dit nummer delen, want het concert van Sam Hunt was binnen no time uitverkocht!

Wil je weten welke nummers ik nog meer grijs draai?


Een vriend van me vroeg of ik mee wilde naar het concert van Tonight Alive. Ik ging het dus opzoeken en werd totaal verliefd op dit nummer. Human Interactions. Het doet me een beetje denken aan Paramore. Ik ben heel erg benieuwd wat het concert gaat brengen, ze spelen op 14 februari in de Melkweg!


Na mijn IJsland posts kan er natuurlijk geen IJsland bandje missen in deze lijst. Het grappige is dat mijn moeder mij vertelde over de band Árstídir. Ze hebben heerlijke nummer waarbij je lekker kan wegdromen naar de IJslandse gebieden!


Nog een ander nummer van Árstídir. Een heerlijke rust straalt dit nummer uit. En in de clip zie je ook alle instrumenten die ze gebruiken, deze heren zijn zo muzikaal.


Laatst was ik naar het concert van Heather Nova in de TivoliVredenburg en daar werd ik helemaal verliefd op dit nummer. Girl on a mountain. Wellicht dat het te maken heeft met mijn groeiende drang om te gaan reizen en tochten te lopen.


Hurricane Love – Paradise.
Ik weet niet waar ik dit nummer vandaan heb gehaald. Ik denk dat een blogger het heeft genoemd. Maar wat een heerlijke muziek!  Deze groep maakt echt heerlijke nummers, dus mocht je een avondje naar fijne muziek willen luisteren, zet dan dit youtube kanaal aan!


Deze akoestische versie van Taylor Swifts Out of the Woods kan natuurlijk niet missen. In deze versie vind ik het nummer nog mooier.


Deze versie van hetzelfde nummer, deelde Taylor Swift zelf op twitter. Sindsdien draai ik hem dagelijks, wat een heerlijke versie van for KING & COUNTRY!


Elke keer als ik dit nummer hoor, dan sta ik te dansen op de tafel. Genieten.


Als laatste dit fijne maar oude nummer van de Finn Brothers, hier luister ik echt al jaren naar. Dit nummer Wont give up, staat al jaren in mijn favorieten afspeellijst op Youtube. Het is magisch mooi. Zo jammer dat de heren samen geen muziek meer maken.

 

Welke muziek draai jij helemaal grijs?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Sinterklaas
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Geld verdienen met Pinterest
Begin een capsule wardrobe
Wat is een goede Pinterest Strategie?
10 manieren om online geld te verdienen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

  1. Dina

    Jaaa leuke liedjes zitten er tussen. Ik ging vanmiddag even helemaal uit mijn plaat in de auto toen een nummer van Bruno Mars op de radio voorbij kwam.

    Antwoord
  2. Lisa

    Heerlijk, vooral Sam Hunt kan ik ook van genieten!

    Antwoord

Laat een reactie achter