Extra geld verdienen via internet

door | feb 22, 2016 | Money, Ontwikkeling | 39 reacties


Foto van RGBstock

Ik ga een financieel moeilijk periode in, ik ga duurder wonen. Ik heb nog een aantal dure tandartsrekeningen liggen en heb vrij weinig inkomen gehad de laatste maanden, door de genoemde tandarts perikelen. Hierdoor wil ik nu op een creatieve manier toch wat extra geld verdienen. Hier dan ook een uitleg hoe ik extra geld ga verdienen via internet in deze financieel zware tijd.

Bespaartips

Ik heb hier in 2013 ook al een keer over geschreven. Deze bespaartips gaan nog redelijk op, om over het algemeen minder uit te geven. Ik probeer nu echt minder uit te geven aan mijn boodschappen! Ik eet nu mijn voorraadkast leeg. Die heb ik aangevuld tijdens allerlei aanbiedingen, dat is het voordeel van in kaart hebben gebracht welke producten je vaak gebruikt. Daarnaast kijk ik nu echt naar de aanbiedingen en eet ik vaker hetzelfde. Maar deze post gaat over hoe je meer geld kan verdienen via internet, niet hoe je geld kan verdienen door te besparen.

Spullen verkopen

De afgelopen maanden heb ik mijn spullen vooral weg gegeven via Facebookgroepen als Gratis af te halen in Utrecht of aan vrienden. Ik ga nu nog kritischer door mijn spullen heen en kijk naar welke spullen nog iets zouden kunnen opbrengen. Ik verkoop nu bijvoorbeeld mijn oude studieboeken voor een spotprijs via Bookmatch.

Denk bij het verkopen van je spullen er aan of je het op de juiste plekken aanbiedt! Je hebt natuurlijk altijd de optie om het aan te bieden via Marktplaats. Maar wellicht kan het ook via een specifieke Facebookgroep. Zo heb ik een aantal van mijn studieboeken verkocht via de Creatieve Therapie groepen. Wellicht zijn jou spullen nodig om een bepaalde hobby uit te oefenen? Kijk er eens op een andere manier naar, wellicht verzin je wel iets!

Geld verdienen via Internet

Via internet zijn er een aantal manieren om geld te verdienen. Ik zal er hier een aantal uitleggen.

Mails lezen en klikken

Al een aantal jaar ontvang ik mails in ruil voor geld. Voor elk mailtje waar ik op de juiste link klik, krijg ik dan weer een aantal cent. Dat lijkt misschien niet veel, maar alle kleine beetjes helpen. Het klikken kost niet veel tijd en ik doe het vaak even tussen het lezen van mijn mails door. In tijden dat ik heel druk ben, lees ik er vaak omheen en dan blijven al deze mails weer staan. Maar af en toe verdien ik hier dus wat extra’s mee. Via Qassa (voorheen MoneyMiljonair) heb ik in de afgelopen 5 jaar al meer dan 200 euro verdiend! Via Zinngeld heb ik minder verdiend, ongeveer 80 euro, maar dat komt ook omdat ik minder mail van hen ontvang dan van Qassa. Wanneer jullie je aanmelden via mijn link, ontvang ik daar ook weer een beetje voor! Euroclix was voor mij een beetje vergeten kindje, maar ook daar verdien je geld met het klikken van mails en invullen van enquêtes.

Enquêtes invullen

Ik vul op 2 verschillende sites enquêtes in. Bij Opinionbar ontvang je een euro per enquête en betalen ze uit vanaf 10 euro, hier zit je al met 10 enquêtes aan, dus dit gaat vrij snel! Ik moet bekennen dat ik niet vaak een enquête invul, omdat dat vaak toch wel een kwartier tot 20 minuten duurt. Ik heb hier in de afgelopen 3 jaar toch 30 euro mee verdiend, dat had veel meer kunnen zijn als ik alle enquêtes had ingevuld die ik heb gekregen.

Bij Ipsos krijg ik in punten betaald.Deze punten kan je vervolgens weer uitgeven aan giftcards of leuke boeken of films. Zo heb ik na een jaar een boek kunnen bestellen,waar ik anders 25 euro voor had moeten betalen! Dat is toch leuk verdiend?

Mocht je ook geld willen verdienen met het invullen van enquêtes, zeg dat dan even in een comment, dan stuur ik je een uitnodigingsmail!

Wanneer je je aanmeld bij NuCash kan je enquetes invullen, klikken op banners en andere opdrachten uitvoeren. Verschillende manieren om snel geld te verdienen met een uitbetaal drempel van 10 euro!

Geld verdienen met bloggen

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk geen expert ben met geld verdienen met bloggen. Maar nu ik financieel krap bij kas zit, wil ik me daar wel in gaan verdiepen. De tips die ik tot nu toe heb voor beginnende bloggers zijn dat je je moet aansluiten bij een aantal partnerprogramma’s

Affiliate marketing kan via:

Een overzichtje met mijn affiliate links, vind je hier.
Dit waren mijn tips om geld te verdienen tijdens financieel moeilijke periodes. Ik ben benieuwd of je er wat aan gehad hebt! Heb jij aanvullende tips, werkt iets niet voor jou of wat dan ook. Laat een comment achter!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Pin it

Deze post bevat een affiliatelink.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
4x lekkere wegkijk films
Begin een capsule wardrobe
6 manieren om nu geld te verdienen
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Hergebruik je eten!

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?39 Reacties

 1. Dina

  Pfoeh ja, extra centjes zijn natuurlijk altijd leuk/handig/welkom. Geld verdienen met bloggen is inderdaad mogelijk via affiliate programma’s, maar de beste samenwerkingen heb ik toch gekregen uit gesponsorde posts of advertorials. Nu moet ik wel heel eerlijk zeggen dat ik er niet heel veel verstand van heb (en het ook niet zo vaak doe, want vaak zit er niet echt iets leuks bij).

  Antwoord
  • Veerlez

   Het lijkt me inderdaad dat samenwerkingen ook fijner zijn. Maar ja, dan zou ik wel andere dingen willen dan knutselbeurzen of telefoonhoesjes 😉 Het moet wel raakvlakken hebben met waar je over schrijft, dus ik snap inderdaad dat je het niet zo vaak doet! 🙂

   Antwoord
 2. luusjeindelucht

  Ik heb me via je link eens bij Qassa aangemeld, ben benieuwd!

  Antwoord
  • Veerlez

   Leuk! Ben benieuwd hoe snel het verdienen bij jou gaat! 🙂

   Antwoord
 3. Mariska

  Ik vind die kliksystemen altijd zo extreem langzaam gaan helaas. Maar beter dan niks natuurlijk.

  Antwoord
  • Veerlez

   Het gaat zeker langzaam, maar ik ben op momenten dat ik niet zoveel te besteden heb, altijd blij met dat ik die kliks gewoon braaf doe. Die 10 tot 15 euro kan dan toch net het verschil maken!

   Antwoord
 4. Daphne

  Ik dacht ook altijd dat die klikprogramma’s niks waren – tot mijn broertje opeens €150,- binnen tikte. Had ‘ie wel even over gedaan, maar het is toch een prima bedrag! Misschien moet ik me er toch maar weer eens voor aanmelden, zoveel moeite is het niet inderdaad.

  Antwoord
  • Veerlez

   Nou ben ik wel benieuwd via welk programma hij dat dan verdiend heeft! 🙂 Het is zeker een mooie manier om geld te verdienen met iets wat weinig moeite kost 🙂

   Antwoord
 5. misantropiccatlady

  Hé leuke tips! Natuurlijk maken die 10 of 15 euro wel eens het verschil…
  Ik verloor twee weken geleden mijn (interim)job. Omdat ik snel iets anders moet vinden (ik heb geen recht op een uitkering) heb ik snel iets moeten vinden om deze periode te overbruggen tot ik weer een job heb gevonden. Het is misschien niet iets wat iedereen wil doen maar bij de meeste kunstacademieën zijn ze altijd op zoek naar modellen. Je hoort me waarschijnlijk al komen; het is wel naakt. Ik heb dit nog gedaan als student en nu pik ik het weer op om deze periode door te komen. Ik heb er een super goede ervaring mee en ik ben helemaal niet mager ofzo, de studenten en docenten zijn altijd superblij als je wil komen poseren en het wordt goed betaald.
  De enige minpunten zijn dat het zoals ik al zei: naakt is, soms lastig en dat het niet regelmatig is. Maar wel mooi meegenomen als bijverdienste hoor!

  Antwoord
  • Veerlez

   Het is zeker een goede tip! Maar het is maar net of iemand zich daar fijn bij voelt, ik denk dat ik het zelf niet zo gauw zal doen! 🙂 Maar ik vind het wel heel stoer dat jij het wel doet!

   Antwoord
   • misantropiccatlady

    Het is wel eventjes awkward hoor! En inderdaad, je moet je er zeker wel goed bij voelen. Het is eventjes verstand op nul en ook wel leuk om achteraf de resultaten te zien!

    Antwoord
 6. Mariska

  MoneyMiljonair heb ik als student nog wel eens gedaan, heeft me geloof ik nooit echt wat opgeleverd :’) Tot nu toe werk voor mij dingen verkopen nog altijd het beste. Maarja moet je maar net dingen hebben waar je vanaf wilt…

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik merk dat zodra ik wat drukker ben, ik niet meer de tijd neem om de klikken op alle mails. En wanneer je niet klikt, dan verdien je er ook niks mee. Daardoor gaat het bij mij ook in vlagen dat ik er wel iets of niets mee verdien!

   Spullen verkopen werkt inderdaad het beste. Ik heb momenteel aardig wat studieboeken op verschillende sites staan en dat heeft me tot nu toe wel al iets opgeleverd, dat scheelt weer. Toch vind ik het moeilijk om van sommige dingen afscheid te nemen 🙂

   Antwoord
  • Veerlez

   Dankje, ik hoop dat je er ook iets aan hebt verdiend 😉

   Antwoord
 7. Grutte Pier

  Je kan ook Google Adsense proberen. Worden advertenties geplaatst op je site. Moet je wel door de ‘ballotage’ komen,

  Antwoord
  • Veerlez

   Dat is natuurlijk ook nog een idee! Bedankt voor de tip! Ik had gehoord dat je daar tegenwoordig niet meer zoveel voor krijgt. Ik vind het zelf altijd wel hinderlijk om reclame op een blog te hebben staan..

   Antwoord
   • Grutte Pier

    Installeer je toch een Ad-blocker… 😉

    Antwoord
    • Grutte Pier

     (je moet even je regiosettings aanpassen, je loopt een uur achter….)

     Antwoord
     • Veerlez

      haha dankje voor de reminder! Ik moet dit al tijden doen, maar vergeet het de hele tijd 🙂 Meteen gedaan!

      Antwoord
    • Veerlez

     haha ja, dat is daar zeker een oplossing voor, ik gebruik hem voor een aantal sites wel! Maar ik vind het ook niet heel gebruiksvriendelijk naar mijn bezoekers toe!

     Antwoord
 8. Karlijn

  Goede tips! Ik vul enquetes in via InVotes. Daar krijg je punten voor en vervolgens kun je bij een bepaald aantal punten je geld ‘ophalen’. Alle extraatjes helpen 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Oeehw dat klinkt handig! Krijg jij nog credits als ik me via jou aanmeld? 😉 Dan meld ik me ook even aan!

   Antwoord
   • Karlijn

    ik zal even kijken of ik jou kan aanmelden! X

    Antwoord
    • Veerlez

     Ik zal je even het mailadres mailen wat ik gebruik voor zulke dingen 🙂

     Antwoord
 9. fleursophia

  Hele fijne tips! Ik gebruik zelf ook Qassa en daarnaast ook nog Euroclix!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ohwja Euroclix, daar had ik ook nog een account ooit, fijn datje me er even aan helpt herinneren! Ik zet hem er meteen bij!

   Antwoord
 10. mommylovesmybaby

  leuke artikel ene andere manier kan ik je geen mail sturen,:( ik ben net begonnen en zou graag wel meer willen weten over die partnerprogramma’s

  Antwoord
  • Veerlez

   Helaas ben ik zelf ook geen expert hierin en ben ik juist nog op zoek naar iemand die het mij een beetje zou kunnen uitleggen!

   Antwoord
 11. Melissa

  Ik plaats elke woensdag een blog met gratis en koopjes. Misschien heb je hier ook wat aan.

  Antwoord
  • Veerlez

   Dat is zeker een tip waar ik iets aan heb! Wie weet zit er een keer iets tussen wat ik goed kan gebruiken! Ik ga het in de gaten houden! Dankje 🙂

   Antwoord
 12. Sabine

  Opinieland.nl is een hele goede, spaar je punten met het invullen van enquetes. Kun je of paypal tegoed krijgen, kadobonnen en kans op een jackpot 🙂
  Verder heb ik adsense, daisycon, tradetracker op m’n site. Het druppelt binnen maar een tip..vooral bij tradetracker, zorg dat er banners op je site staan. Via dat heb ik met 2 dagen al 20,- binnen gekregen.
  En je zou kunnen kijken naar weablog.com dat is betaald een advertorial schrijven met de juiste zoekwoorden, let daar wel op, kan soms echt lang duren!

  Antwoord
  • Veerlez

   Oeehw dankje! Dit zijn nou tips waar ik echt wat aanheb! Ik ga er meteen naar kijken! 🙂

   Antwoord
 13. iliveformydreams.com

  De enige manier dat ik via internet geld verdien, is samenwerkingen met bedrijven voor een blog artikel. 9 van de 10 keer is dit ook een product en geen geld.

  Antwoord
  • Veerlez

   Het is een indirecte manier van geld verdienen, wel praktisch als je bepaalde producten toch al nodig hebt, dan scheelt het weer de uitgaven.

   Ik wil me toch eens gaan verdiepen in samenwerkingen 🙂

   Antwoord
 14. Nadia

  Roamler en Smartspotter sturen je opdrachten, hiervoor krijg je geld. Helaas heb je hiervoor een uitnodiging nodig om mee te doen, ik zelf wacht daar ook nog op.
  Verder winkel ik online via Shopkorting.nl (er zijn nog andere), hier krijg je % terug van je aankoopbedrag.

  Antwoord
 15. Sarah

  Online geld verdienen is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Ik heb wel gemerkt dat de grote verdieners op Youtube enzo zitten!

  Antwoord
  • Veerlez

   Nee inderdaad, het gaat tegenwoordig steeds makkelijker. Ik verdien ook een aardig zakcentje ondertussen via Pinterest! Er zijn nu zoveel manieren om wat te verdienen.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien? - […] 3 jaar geleden schreef ik al een blogartikel over Extra geld verdienen via internet. Toentertijd verdiende ik een aantal…
 2. Bespaartips - […] geld verdienen in moeilijke tijden? Lees dan dit artikel over hoe je geld kunt verdienen online en dit artikel…

Laat een reactie achter

Start nu met de gratis cursus 'Geld verdienen via email'

Start nu met de gratis cursus 'Geld verdienen via email'

Wil jij meer weten over welke strategie je kunt gebruiken om zoveel mogelijk geld te verdienen met het lezen van emails? In deze mail cursus worden alle programma's uitgediept en leer je nieuwe strategieën

Je begint nu succesvol ingeschreven voor de cursus Geld verdienen via email! Je krijgt meteen de eerste mail in je inbox!