6 manieren om nu geld te verdienen

door | apr 3, 2020 | Business, Get Organised, Money | 2 reacties

6 manieren om nu geld te verdienen

In deze tijden is het wel fijn om een klein beetje extra geld te verdienen. Met de aankomende crisis gaat het lastig worden en daarom wil ik jullie graag uitleggen hoe je een extra inkomen kunt verdienen. Het zijn allemaal manieren die je geen geld zullen kosten, hooguit een klein beetje tijd. Daarom zijn dit de manieren om nu geld te verdienen.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is dat je producten promoot en wanneer mensen via jouw link een aankoop doen, krijg jij daar een percentage over. Veel bloggers gebruiken dit wanneer ze een product aanraden. Het kost de koper namelijk niks extra’s en op deze manier kan je wel een blogger helpen.

Deze manier van geld verdienen is niet alleen voor bloggers, maar je kan ook geld verdienen met Pinterest via Affiliate Marketing. Daarover heb ik dit blog geschreven en ik heb ook een e-book over dit onderwerp geschreven.

Google Adsense

Via Google Adsense kan je advertenties op je website laten zien. Je verdient dan geld met de vertoningen op je website, maar vooral wanneer mensen op de advertenties klikken. Het geld kan aardig oplopen wanneer je veel bezoekers op je website krijgt. Het enige nadeel is dat de betaalgrens 70 euro is. Wanneer je veel bezoekers op je website hebt, kan je dat makkelijk halen.

Euroclix

Al sinds 2005 verdien ik een extra zakcentje met verschillende online platforms. Je ontvangt verschillende e-mails, krijg geld wanneer je online bestellingen doet en kunt enquêtes invullen. Euroclix is wat dat betreft mijn favoriete platform. Hoe langer je spaart, hoe meer je geld waard wordt.

Wanneer je een online bestelling bij AH, Bol, Thuisbezorgd of Greetz doet, verdien je clix. Hoe meer clix je hebt, hoe groter het bedrag wordt.

Enquêtes invullen

Er zijn verschillende platforms waar je online enquetes kunt invullen. Daarvoor heb ik drie favorieten namelijk Qassa, Opinionbar en NuCash.nl.

NuCash & Qassa werken eigenlijk hetzelfde als Euroclix, je kan geld verdienen met het klikken in e-mails en enquêtes invullen. De reden waarom NuCash mijn grootste favoriet is, is omdat je meer e-mails krijgt! Het kan best snel oplopen hoeveel je hiermee verdient. Met Opinionbar krijg je meer per enquête, maar duren de enquêtes vaak ook langer.

FOAP

Dit is een platform waarop je productfoto’s voor merken kan maken en daarvoor betaald krijgt. Dus heb jij interesse in het maken van foto’s dan kan je jouw foto’s verkopen via Foap. Het kan voor bedrijven handig zijn om foto’s te hebben van hun merk, die een persoonlijker karakter hebben. Het is voor hen goedkoper om consumenten te betalen hiervoor, dan hier professionals voor in te huren.

Digitale producten verkopen

We leven in een wereld waarin mensen heel veel digitale producten gebruiken. Van planners tot website design, van posters tot het ontwerp van een CV. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kunt het verkopen. Je zou het kunnen verkopen via Etsy, Creative Market of Zazzle.

Bewaar voor later

6 manieren om nu geld te verdienen

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
4x lekkere wegkijk films
Begin een capsule wardrobe
6 manieren om nu geld te verdienen
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Hergebruik je eten!

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Michelle Verdienen

  Affiliate marketing werkt nog het best vind ik. Als je gewoon schrijft over de dingen waar je van houdt, en dan affiliate links gebruikt die daarmee te maken hebben, dan verdien je geld zonder ooit echt te werken!

  Antwoord
  • Veerlez

   Helemaal eens! Het kan dan heel makkelijk gaan. Toch denk ik dat je voor affiliate marketing wel ook kennis van marketing moet hebben, mensen moeten je linkjes wel te zien krijgen.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #76: een zonsopkomst en SUP-bord - […] 6 manieren om nu geld te verdienen […]
 2. Bespaartips - […] je meer geld verdienen in moeilijke tijden? Lees dan dit artikel over hoe je geld kunt verdienen online en…

Laat een reactie achter