Aankondiging Veerle Leert

door | feb 28, 2018 | Get Organised | 2 reacties

2018 gaat voor mij het jaar woorden waarin ik mijn interesses verder ontwikkel. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik geniet ervan om van veel dingen meer kennis te hebben. Er zijn een aantal programma’s die ik gebruik, waar ik niet vaardig genoeg in ben. Daar wil ik graag verandering in brengen. Ik wil meer leren en meer weten. Ben je benieuwd wat ik wil gaan leren in de komende maanden?

Vandaag onderga ik een operatie waar ik straks van moet herstellen. Dit is het uitgelezen moment om mijzelf te verdiepen in een aantal onderwerpen waar ik meer vanaf wil weten. Het begon laatst toen ik meer wilde weten over Trello en ik er achter kwam dat er nauwelijks Nederlandse resources zijn daarover. Nu is het Engels voor mij geen barrière, maar ik kan me indenken dat dat voor veel mensen wel het geval is. Ik neem informatie zelf ook veel beter op in het Nederlands.

Waar wil ik meer over leren?

 • Trello
 • Pinterest
 • Affiliate marketing
 • Excel
 • Timemanagement
 • Instagram
 • Hoe gaat dit eruit zien?

  Dat durf ik nog niet te beloven, aangezien het ook een beetje van mijn herstel afhangt. Ik wil jullie natuurlijk meenemen in mijn zoektocht naar alle kennis. Samenvattingen geven van wat ik daadwerkelijk geleerd heb en of ik nu daadwerkelijk een master ben geworden in bijvoorbeeld Trello. Ik wil mijn best gaan doen om dit proces te gaan delen op mijn blog, mijn streven is om om de week een artikel daaraan te wijden.

  Suggesties?

  Ik ben nog zoekende naar welke skills ik nog meer allemaal zou kunnen toevoegen. Mocht je leuke ideeën hebben, let me know! Ik sta altijd open voor suggesties!

  Welke skills zou jij willen leren?

  * Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

  Veerlez
  Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

  Follow on Bloglovin

  Podcast

  Reizende Strijdster Podcast

  Anderen lezen:

  Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?
  6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
  Suppen in de winter
  De mooiste plekken om te suppen in Nederland
  De Beste tips om te Ontspullen
  Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?

  Suppoort

  Suppoort Veerle

  Op dit moment lees ik

  Other Language?  2 Reacties

  1. Lilian

   Wat leuk om te lezen en wat je heb je een mooie layout op je blog!

   Als ik je een tip mag geven zou ik podcasts gaan luisteren over de onderwerpen waar je over wilt leren. Dat doe ik ook. Die luister ik tijdens de afwas en het opvouwen van de was bijvoorbeeld. Zo kost het je eigenlijk geen tijd en steek je toch veel op. Ik zou mezelf anders nooit zoveel tijd gunnen om dingen te leren 😉

   Succes met je missie!

   Antwoord
   • Veerlez

    Dankjewel voor je complimenten en dankjewel voor je tip! Ik hou inderdaad van podcasts, heerlijk om tijdens het wandelen naar werk, boodschappen doen of tijdens de afwas iets te leren. Wat zijn je favorieten podcasts?

    Antwoord

  Trackbacks/Pingbacks

  1. Veerlez leert: Affiliate Marketing - […] dit jaar nieuwe skills te ontwikkelen, heb ik een nieuwe serie in het leven geroepen: Veerlez leert. Om de…

  Laat een reactie achter