10 manieren om online geld te verdienen

door | feb 5, 2020 | Business, Get Organised, Money | 0 Reacties

10 manieren om online geld te verdienen

Ben jij het net als ik helemaal zat om van 9 tot 5 op kantoor te zitten werken? Tegenwoordig zijn er genoeg manieren om geld te verdienen online, sterker nog, je kunt er zelfs een passief inkomen mee verdienen. Hier lees je 10 manieren om online geld te verdienen.

De kans is behoorlijk groot dat je dit leest en je net als ik het idee hebt dat een 9 tot 5 baan, de ziel uit je lichaam haalt. Gelukkig heb ik daar dan een oplossing voor. Wat als ik je vertel dat er een aantal manieren zijn om een online inkomen op te bouwen en daarmee zelfs een passief inkomen te ontvangen. Geld verdienen terwijl je slaapt, wie wilt dat nou niet?

Het maakt niet uit of je net als ik veel op reis wilt zijn of dat je gewoon een leuk extraatje wilt verdienen of dat je een moeder bent die flexibele werktijden nodig heeft. Wat je reden ook is, het is mogelijk! Het mooie van online geld verdienen is dat het je dromen kan supporten en perfect in je leven past, omdat je zelf kunt invullen wanneer je het werk doet.

Hier zijn de tien manieren om online geld te verdienen, met een aantal van deze manieren is het zelfs mogelijk om een passief inkomen op te bouwen.

1. Lesgeven / Trainingen

Dit is tegenwoordig de beste en meestgebruikte manier om online inkomsten te genereren. Wanneer jij een skill hebt die andere mensen willen leren, dan kan je er geld mee verdienen. Ben jij enorm goed in het maken van muziek, sieraden, koken of jezelf opmaken, dan kan je er geld mee verdienen. Er zijn altijd mensen die willen leren hoe ze iets moeten doen.

Je kan op verschillende manieren je inkomen opbouwen, je kunt een cursus maken en die online verkopen. Een andere manier is om een e-book te schrijven en deze te verkopen. Het voordeel van deze manieren is dat je één keer alle content maakt en je er daarna een inkomen uit ontvangt.

2. Online services

De kans is groot dat je in de loop der jaren best wel weet hoe je met een computer om kunt gaan. Het goede nieuws is dat nog niet iedereen even tech savy is. Als jij een online skill hebt, dan ben je voor anderen makkelijk in te huren als freelancer. De meest populaire manieren zijn tegenwoordig copywriting, SEO, video editing, website design, social media marketing en virtual assistants. Er zijn mensen die digitaal al jaren anderen helpen met het aanbieden van bepaalde diensten, zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben.

Dit is een manier die niet in te zetten is als passief inkomen, hiervoor zou je eerder een project prijs of een uurprijs kunnen afspreken.

3. Producten verkopen

Als je een product hebt wat je graag wilt delen met de wereld, dan is het nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Je kan je productenverkopen via je eigen website of via platforms zoals Etsy of Ebay. Als je een ontwerper bent, dan zou je ook je ontwerpen kunnen verkopen aan kanalen als Society6, Zazzle of Teepublic.

4. Affiliate Marketing

Dit is mijn favoriete manier omdat je hier makkelijk een passief inkomen mee kunt creëren. Alles wat je hoeft te doen is een niche te kiezen, een publiek aantrekken en dan verdien je geld met het promoten van andersmans producten. Wanneer iemand dan via jouw link iets koopt, ontvang jij daar commissie over. Je kan makkelijk producten promoten in een nieuwsbrief, youtube kanaal, blog of op social media. Ik verdien het grootste deel van mijn affiliate marketing inkomen via Pinterest en dit blog.

Wil je meer lezen over geld verdienen met Pinterest, bekijk dan mijn andere blog. Wil je meer lezen over affiliate marketing, lees dan dit artikel.

5. Bouw een website met advertenties

Dit is een techniek die iets langer duurt dan de andere manieren. Wanneer je een website bouwt en daar advertenties op gaat zetten, dan moet je wel goed zijn in SEO en marketing, zodat mensen je website weten te vinden. Het verdienen met advertenties gaat niet snel, maar als je een goede informatieve website hebt, dan kan het zeker oplopen.

6. Sponsorships

Je ziet dit vooral bij podcasts, dat ze werken met een partner die een aantal afleveringen sponsort. Het voelt alsof dit vooral nog een Amerikaanse manier is, maar je ziet het ook in Nederland steeds meer komen.

7. Evenementen organiseren

Je kan makkelijk online geld verdienen met het organiseren van online of offline evenementen. Soms zijn er mensen die evenementen organiseren en kaarten verkopen voor een online live event. Er worden tegenwoordig ook steeds meer offline evenementen georganiseerd.

8. Coachen

Tegenwoordig zie je overal coaches. Je hebt geen specifieke opleiding nodig om jezelf coach te noemen (dit was vroeger een irritatie puntje, tijdens mijn opleiding tot therapeut), je moet alleen goed zijn in luisteren en mensen kunnen leiden. Je kan mensen coachen binnen hun business, gezondheid, relaties, manifestaties enzovoort. Zolang jij enige ervaring hebt en twee stappen voorloopt op degene die je coacht, kan je een fantastische coach zijn.

Coachen is zeker een manier hoe je online geld kunt verdienen, met Skype en Zoom kan je makkelijk online verbinden. Je zou zelfs een coach service kunnen aanbieden via de mail. Er zijn zoveel mogelijkheden, zolang je maar bedenkt wat bij je past.

9. Influencers

Dit is waarschijnlijk de meest bekende manier van online geld verdienen. Er is een vooroordeel dat influencers niet hard werken voor hun geld, maar niets is minder waar. Het is hard werken om je brand op te bouwen en de juiste samenwerkingen te vinden.

De komende jaren zal de influencer markt waarschijnlijk nog steeds groeien, dus get on board while you can! Bedenk een niche, maak een lijst met merken waar je mee wilt werken en begin! Zolang je gepassioneert ergens over bent, kan je er geld mee verdienen. Denk aan reizen, mode, green living, tiny houses enz.

10. Membership sites

Wanneer je een ledenpagina bouwt waarmee je waarde toevoegt, kan je een maandelijks stabiel inkomen verdienen. Je ziet het steeds meer, ook in kleinere vorm met bijvoorbeeld Patreon.

Zolang je maandelijks content toevoegd aan je ledensite, verdien je ermee.

Ik hoop dat dit je een beetje inzicht heeft gegeven in de manieren hoe er online geld te verdienen is. Het geeft je de vrijheid om een locatie onafhankelijk leven te leiden en alles te doen wat je wilt.

Wil je meer lezen over het opbouwen van een passief inkomen, lees dan dit artikel over de manieren van het opbouwen van een passief inkomen.

Pin it

10 manieren om online geld te verdienen

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Het verhaal van een vleesboom
6 manieren om nu geld te verdienen
Begin een capsule wardrobe
15x gekke feitjes
Extra geld verdienen via internet

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #68: 4 hostels en een hotel - […] 10 manieren om online geld te verdienen […]
  2. Wat kan je doen als je in quarantaine zit? - […] Je inlezen om online geld te verdienen […]
  3. Digital nomad worden in tijd van corona - […] je in Pinterest marketing om alvast een passief inkomen te […]

Laat een reactie achter