Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Begin een capsule wardrobe
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?1 Reactie

  1. Marleen

    hihi nou ik weet niet zo goed hoe ik het kan uitleggen, maar je maakt eerst een gewone ets, ik weet niet of je dat ooit gedaan hebt, maar ik denk het wel… en als je dan dat plaatje hebt, en al het vernis is eraf, dan ga je bedenken welke laag je absoluut wit wilt hebben. nou, daar doe je dan een nieuwe laag vernis over heen. als dat droog is leg je het in het zuurbad, zodat alles uitgebeten word behalve dat deel, maar dat doe je echt maar een paar seconden.
    en dan maak je het droog en dan doe je de nieuwe vernis laag, als die droog is leg je hem weer een paar seconden in het zuurbad. die tweede laag is al een beetje uitgebeten van de vorige keer, maar word dan niet verder uitgebeten, dus is iets lichter grijs dan de rest. en zo breng je steeds meer lagen aan zodat er een verschil in grijzen komt…:p
    het wordt vooral duidelijk als het je wordt laten zien, want wat ik nu uitleg is het principe, maar je moet ook wel andere dingen doen enzo

    Antwoord

Laat een reactie achter