Van Veer tot Vogel

Wie mij op Instragram volgt, heeft er misschien al een aantal van voorbij zien komen. Ik ben de laatste tijd wat vogels gaan tekenen. Ik speelde namelijk met de gedachten om voor mijn beeldende eindpresentatie het onderwerp Van Veer tot Vogel te gebruiken. Er zit een mooi symboliek in en een mooi woordgrapje. En dat waren mijn eisen.


Nu gebruik ik voor mijn eindpresentatie een heleboel portretten of mensfiguren. Dat zou anders zijn geweest als ik toch voor vogels had gekozen. Maar ik denk dat een afwisseling tussen beide toch mooier zou zijn. Mijn eindpresentatie komt ookal steeds dichterbij! Sterker nog, over 2 weken is het zo ver. Dan moet al mijn beeldende werk af zijn! Laat ik daar momenteel totaal niet mee bezig zijn! Dat gaat wat worden!

Maar goed, vogels. Het was een beetje zoeken naar een manier van tekenen die ik daarin het mooiste vond. Ik ben er ook nog niet over uit. Maar ik denk dat als ik ooit klaar ben met afstuderen, ik weer verder ga met deze vogels tekenen! Wat vind jij? Mee eens? Zou je er meer willen zien? Mijn eigen favoriet is de vogel die ik bovenaan geplaatst heb.

 

 

5 thoughts to “Van Veer tot Vogel”

  1. Ik ben dol op vogels (maar dat wist je vast nog niet ;p) en ik vind vooral de tweede erg mooi. Hoewel ik de arend ook prachtig vind. Ga er alsjeblieft mee door 🙂

Laat een reactie achter