Van Veer tot Vogel

door | nov 18, 2013 | DIY | 5 reacties

Wie mij op Instragram volgt, heeft er misschien al een aantal van voorbij zien komen. Ik ben de laatste tijd wat vogels gaan tekenen. Ik speelde namelijk met de gedachten om voor mijn beeldende eindpresentatie het onderwerp Van Veer tot Vogel te gebruiken. Er zit een mooi symboliek in en een mooi woordgrapje. En dat waren mijn eisen.


Nu gebruik ik voor mijn eindpresentatie een heleboel portretten of mensfiguren. Dat zou anders zijn geweest als ik toch voor vogels had gekozen. Maar ik denk dat een afwisseling tussen beide toch mooier zou zijn. Mijn eindpresentatie komt ookal steeds dichterbij! Sterker nog, over 2 weken is het zo ver. Dan moet al mijn beeldende werk af zijn! Laat ik daar momenteel totaal niet mee bezig zijn! Dat gaat wat worden!

Maar goed, vogels. Het was een beetje zoeken naar een manier van tekenen die ik daarin het mooiste vond. Ik ben er ook nog niet over uit. Maar ik denk dat als ik ooit klaar ben met afstuderen, ik weer verder ga met deze vogels tekenen! Wat vind jij? Mee eens? Zou je er meer willen zien? Mijn eigen favoriet is de vogel die ik bovenaan geplaatst heb.

 

 

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De Beste tips om te Ontspullen
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?5 Reacties

 1. karlijn

  Ik ben dol op vogels (maar dat wist je vast nog niet ;p) en ik vind vooral de tweede erg mooi. Hoewel ik de arend ook prachtig vind. Ga er alsjeblieft mee door 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Was me nog niet opgevallen 😉 En dankjewel, er komt zeker nog meer! 🙂

   Antwoord
 2. Linda

  Mooi gedaan! Zeker mee doorgaan! Ik vind vooral de ijsvogel erg mooi gedaan!

  Antwoord
 3. Eva

  Heel erg mooi! Heb vogels op mijn arm getatoeëerd dus <3 vogels! En die eerste en het rijtje van drie eronder zijn de mooiste denk ik.

  Antwoord
 4. Annika Mell

  Deze zijn echt super mooi <3 <3 <3

  Antwoord

Laat een reactie achter