DIY projecten in 2015

door | jan 3, 2015 | DIY | 13 reacties


Een fijne motivatie om creatief te blijven is om de DIY uit te voeren die je overal tegenkomt. In het afgelopen jaar heb ik vrij weinig tijd gemaakt om DIY uit te voeren, behalve deze van The Life Factory. Voor die DIY maakte ik polaroids, die ik ook nog eens omzette in magneten, zoals je op bovenstaaned foto ziet. Ik wil het komende jaar weer veel meer creatieve projecten hebben, daarom hier een lijstje met welke projecten ik wil gaan uitvoeren het komende jaar. Wellicht is dit een manier om mijzelf te motiveren.


De polaroids heb ik al klaar staan op de computer van de vorige DIY, een keertje opnieuw door de printer en dan kan ik deze onderzetters maken die Shifra afgelopen jaar op haar blog poste! Eigenlijk gebruik ik geen post its, maar toen ik deze DIY zag, wist ik dat ik wel een reden kon verzinnen om ze alsnog te gebruiken!


Shifra heeft zo’n mooi huis, daar ben ik werkelijk jaloers op. Mijn eigen inrichting is een bij elkaar geraapt zooitje. Dit jaar wil ik mijn meubels een likje verf gaan geven en ook net als Shifra zelf mijn meubels gaan maken. Deze DIY Kelim Side Bench gaat mijn eerste zelf gemaakte meubel in mijn huis worden.


Deze DIY van Mr Kate is echt te leuk! Ik hou enorm van vrolijke, kleurrijke cowboy boots, ik moet nog even kijken welke schoenen in hier voor ga gebruiken, want eigenlijk vind ik al mijn schoenen te mooi of zijn ze niet lang genoeg hiervoor, ik moet nog even gaan puzzelen, maar deze DIY komt er helemaal!


Deze valentijnskaarten van a pair and a spare DIY zijn totally amazing! Ik wil deze dan ook heel graag gaan versturen met valentijn of voor een andere aangelegenheid!


In 2013 liep ik zelf mee aan de eerste Color Run in Nederland en werkte ik bij de Color Run in Utrecht later dat jaar. Dat het kleurpoeder zelf makkelijk te maken zou zijn, dat had ik niet gedacht, tot ik deze DIY op A Beautiful Mess tegen kwam: Zelf kleurpoeder maken


Deze DIY van Honestly WTF ga ik misschien niet op deze manier uitvoeren, maar hij inspireert me wel. Ik heb altijd 100 verschillende boekjes bij me waar ik van alles in schrijf. Het pimpen van deze boekjes, kan natuurlijk nooit kwaad. Deze heb ik dan ook als inspiratie op mijn lijstje gezet.

Heb jij nog leuke DIY projecten op je verlanglijstje staan? Laat het me weten!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Suppen in de winter
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
De mooiste plekken om te suppen in Nederland

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?13 Reacties

 1. Anne

  Jaa, ik ben ook van plan om die onderzetters te maken binnenkort! Al had Mirjam er haar bedenkingen bij of me dit wel zou lukken, haha 😀

  Antwoord
  • Veerlez

   Haha laat haar bedenkingen je niet remmen, je kan het! 🙂 Ik ben benieuwd 🙂

   Antwoord
  • Veerlez

   Allemaal leuke dingen in 2015!

   Antwoord
 2. Anouk (befitandfash)

  Wat een leuke ideeën allemaal! X

  Antwoord
  • Veerlez

   Zeker, ik kan haast niet kiezen welke ik als eerste ga uitvoeren!

   Antwoord
  • Veerlez

   Leuk he? En ook allemaal best makkelijk om uit te voeren 🙂

   Antwoord
 3. Kiki Siegers

  Leuke ideetjes allemaal! Ik heb zelf gister ook even zo’n kalender gemaakt (voor op de wc) 😀 . Leuk om zoiets zelf te maken en thanks voor de tip!

  Antwoord
  • Veerlez

   Oeehw leuk! Stuur je me een foto? Ik ben benieuwd!

   Antwoord
 4. AnneDoet

  Wat een leuke DIY allemaal! Gave ideeën zeg :)! Ik zag dat je op mijn blog was komen kijken, leuk!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja je hebt een leuke blog, dus ik zal ook wel blijven langskomen 😉

   Antwoord
 5. Shifra Jumelet

  Wat een leuke DIY’s allemaal! En wat ontzettend lief en leuk dat ik daar tussen mag staan!! Dankjewel! En ja, het ik herken het wel hoor. De motivatie is er, maar wanneer moet je al die DIY’s doen! Het is dat ik nu een blog heb (en een goed excuus om zoveel te DIY’en, hihi 🙂 ), maar anders zou het er ook wel iets minder van komen. Je moet er echt gewoon een keer tijd voor maken, want het is zó leuk om zelfgemaakte spullen in huis te hebben! Ik hoop dat het je lukt dit jaar meer projecten te maken en doen. 🙂

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Maart goals - […] DIY uitvoeren In het begin van 2015 geleden maakte ik een lijstje met welke DIY ik dit jaar wilde…

Laat een reactie achter