DIY projecten in 2015


Een fijne motivatie om creatief te blijven is om de DIY uit te voeren die je overal tegenkomt. In het afgelopen jaar heb ik vrij weinig tijd gemaakt om DIY uit te voeren, behalve deze van The Life Factory. Voor die DIY maakte ik polaroids, die ik ook nog eens omzette in magneten, zoals je op bovenstaaned foto ziet. Ik wil het komende jaar weer veel meer creatieve projecten hebben, daarom hier een lijstje met welke projecten ik wil gaan uitvoeren het komende jaar. Wellicht is dit een manier om mijzelf te motiveren.


De polaroids heb ik al klaar staan op de computer van de vorige DIY, een keertje opnieuw door de printer en dan kan ik deze onderzetters maken die Shifra afgelopen jaar op haar blog poste! Eigenlijk gebruik ik geen post its, maar toen ik deze DIY zag, wist ik dat ik wel een reden kon verzinnen om ze alsnog te gebruiken!


Shifra heeft zo’n mooi huis, daar ben ik werkelijk jaloers op. Mijn eigen inrichting is een bij elkaar geraapt zooitje. Dit jaar wil ik mijn meubels een likje verf gaan geven en ook net als Shifra zelf mijn meubels gaan maken. Deze DIY Kelim Side Bench gaat mijn eerste zelf gemaakte meubel in mijn huis worden.


Deze DIY van Mr Kate is echt te leuk! Ik hou enorm van vrolijke, kleurrijke cowboy boots, ik moet nog even kijken welke schoenen in hier voor ga gebruiken, want eigenlijk vind ik al mijn schoenen te mooi of zijn ze niet lang genoeg hiervoor, ik moet nog even gaan puzzelen, maar deze DIY komt er helemaal!


Deze valentijnskaarten van a pair and a spare DIY zijn totally amazing! Ik wil deze dan ook heel graag gaan versturen met valentijn of voor een andere aangelegenheid!


In 2013 liep ik zelf mee aan de eerste Color Run in Nederland en werkte ik bij de Color Run in Utrecht later dat jaar. Dat het kleurpoeder zelf makkelijk te maken zou zijn, dat had ik niet gedacht, tot ik deze DIY op A Beautiful Mess tegen kwam: Zelf kleurpoeder maken


Deze DIY van Honestly WTF ga ik misschien niet op deze manier uitvoeren, maar hij inspireert me wel. Ik heb altijd 100 verschillende boekjes bij me waar ik van alles in schrijf. Het pimpen van deze boekjes, kan natuurlijk nooit kwaad. Deze heb ik dan ook als inspiratie op mijn lijstje gezet.

Heb jij nog leuke DIY projecten op je verlanglijstje staan? Laat het me weten!

14 thoughts to “DIY projecten in 2015”

  1. Leuke ideetjes allemaal! Ik heb zelf gister ook even zo’n kalender gemaakt (voor op de wc) 😀 . Leuk om zoiets zelf te maken en thanks voor de tip!

  2. Wat een leuke DIY’s allemaal! En wat ontzettend lief en leuk dat ik daar tussen mag staan!! Dankjewel! En ja, het ik herken het wel hoor. De motivatie is er, maar wanneer moet je al die DIY’s doen! Het is dat ik nu een blog heb (en een goed excuus om zoveel te DIY’en, hihi 🙂 ), maar anders zou het er ook wel iets minder van komen. Je moet er echt gewoon een keer tijd voor maken, want het is zó leuk om zelfgemaakte spullen in huis te hebben! Ik hoop dat het je lukt dit jaar meer projecten te maken en doen. 🙂

  3. Pingback: Maart goals

Laat een reactie achter