Veerlez 31 dingen lijst – update 1

door | jan 17, 2016 | Challenge | 11 reacties

veerlez 31 dingen lijst challenge update

In oktober stelde ik mijzelf weer de uitdaging om 31 specifieke dingen te doen voor mijn 31e verjaardag! Het is een leuke diverse lijst geworden. Zo wil ik dit levensjaar gaan Segway rijden of naar Disneyland Parijs! De eerste 3 maanden zijn alweer voorbij, dus het is tijd voor een tussenstand. Hoeveel dingen heb ik al kunnen afstrepen mijn van mijn 31 dingen lijst?

1. Verhuizen

Het is eindelijk rond, ik ga verhuizen, over een maand woon ik in mijn nieuwe appartement en heb ik ein-de-lijk alles voor mijzelf. Heb ik eindelijk wel weer een leuk huisgenootje, ga ik verhuizen! Maar het is ook wel iets waar ik al heel lang naar uit kijk. Een woning voor mijzelf, met CV in plaats van een gaskachel! Of een échte badkamer, in plaats van het douchehok wat ik nu heb! Zoveel vooruitgang! Laat het inrichten en DIY-en maar beginnen!

4. 90 van de 250 IMDB films hebben gezien

Helaas schiet ik er niet heel veel mee op, toch heb ik de laatste tijd wel een aantal films gekeken die op de lijst staan. Ik zit nu op 69/250. Helaas verdwijnen er soms weer films van de lijst die ik wel al gezien heb. Maar ik ga sowieso dit jaar alle Star Wars films kijken. Ook wil ik alle Toy Story & Godfather films kijken. Daarmee schiet ik natuurlijk ook al behoorlijk op!

15. Op 5 nieuwe plaatsen koffie drinken in Utrecht


Deze is zeker gelukt! Ik ben veel vaker in de stad gaan afspreken om koffie te drinken. Marlou had het ook haar missie gemaakt om mij mee te nemen naar meer nieuwe koffietentjes. Ik ben koffie wezen drinken bij: Village Wolvenplein, Rabarber, Stadstuin, Koffieleute, De Ontdekking, 30ml, Badhu, Broei, Talud9. Eigenlijk zijn het allemaal stuk voor stuk aanraders als je in Utrecht bent!

22. 5 documentaires kijken

Dit resulteerde al in de post 3 documentaire tips. Naast die documentaires heb ik nog de docu serie Making a murderer gekeken en Forensic Files. Daarmee heb hem eigenlijk al behaald, maar ik reken om mijzelf te blijven uitdagen, de series nog niet helemaal mee.

23. Toerist spelen in eigen land

Ik ben in november een weekendje naar Den Bosch geweest met mijn moeder. Ik geloof dat de keren dat ik in Den Bosch ben geweest op 1 hand te tellen zijn. Ik heb één keer carnaval gevierd in Den Bosch, maar daar krijg je ook niet helemaal een reëel beeld van de stad.  Mijn hotspots zijn: HAP, Webshops Only, Creme.

24. 10 nieuwe spelletjes spelen

Ik heb alweer een aantal nieuwe spelletjes gespeeld en wat een leuke spelletjes zitten er tussen. Ik zit tot nu toe op 4 nieuwe spelletjes, maar ook wel allemaal geweldige spelletjes. Ik heb tot nu toe Poepspel, Exploding Kittens, Valse Motten, Ticket to Ride gespeeld. Vooral Exploding Kittens en Ticket to Ride Amerika vind ik geweldig!

29. 100 tekeningen maken voor een project!

Ik heb al een eerste update gedaan van de eerste 50 tekeningen. Ondertussen zit ik alweer op 75 tekeningen. Het begint me nu iets meer tegen te staan, dus ik moet mijzelf nog iets meer motiveren om die laatste 25 tekeningen ook te maken!

31. Een fotoboek laten afdrukken/maken van IJsland & Amerika

Ik heb een klein fotoboekje van IJsland besteld voor enkel de verzendkosten. Ik ben ook eindelijk begonnen met het inplakken van mijn foto’s van Amerika 2012. Ik heb alle foto’s die ik erin wilde omschreven op een post it en op de juiste bladzijde geplakt. Vervolgens de foto’s die al afgedrukt waren erin geplakt. Nu heb ik nog een aantal foto’s die ik nog niet heb afgedrukt. Het liefst teken ik de ontbrekende foto’s erbij! Er komt dus weer een leuk tekenproject aan!

Heb jij zelf ook een bucketlist die je wilt uitvoeren?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Suppen in de winter
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De mooiste plekken om te suppen in Nederland

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?11 Reacties

 1. Marlou

  …en nu nog dat sprs.me-reisje boeken!

  Antwoord
  • Veerlez

   Zullen we dat doen wanneer je terug bent? 😉

   Antwoord
 2. Marushi

  Leuk lijstje! Ben benieuwd hoeveel je er af kan vinken uit eindelijk. Ik hou ook altijd lijstjes bij, ik werk er beter door. -x-

  Antwoord
  • Veerlez

   Het werkt voor mij ook enorm motiverend! Eigenlijk kan ik niet wachten tot ik over 9 maanden 31 wordt, dan weet ik hoeveel ik heb kunnen afstrepen!

   Antwoord
 3. Wendy

  Je bent goed op weg, toch? Misschien moet ik ook eens zo’n lijstje maken.

  Antwoord
  • Veerlez

   Het werkt echt enorm motiverend!Dus probeer het gewoon! En als je er uit eindelijk niks mee doet, maakt dat ook helemaal niet uit 🙂 Het heeft mij in ieder geval erg leuke dingen op geleverd!

   Antwoord
 4. Maris

  Leuk zo’n lijsjte 😀 Maar alle drie de godfather films kijken is pittig hoor. Wij hebben het in één zitting gedaan, zeker geen aanrader :’) Man man man, wat zijn die films traag.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik ben daar inderdaad ook een beetje bang voor, daarom stel ik hem nog een beetje uit 😉 Maar wellicht dat ik ze maar los ga kijken dan 😉

   Antwoord
   • Emile

    anders kom je maar 1 deel bij mij kijken, deel 1 ofzo 😛

    Antwoord
    • Veerlez

     Als we dat nou combineren met Ticket te Ride spelen, lijkt me dat een geweldig idee! 🙂

     Antwoord
 5. Jenn

  Mooi lijstje!

  Antwoord

Laat een reactie achter