veerlez 31 dingen lijst challenge update

Veerlez 31 dingen lijst – update 1

veerlez 31 dingen lijst challenge update

In oktober stelde ik mijzelf weer de uitdaging om 31 specifieke dingen te doen voor mijn 31e verjaardag! Het is een leuke diverse lijst geworden. Zo wil ik dit levensjaar gaan Segway rijden of naar Disneyland Parijs! De eerste 3 maanden zijn alweer voorbij, dus het is tijd voor een tussenstand. Hoeveel dingen heb ik al kunnen afstrepen mijn van mijn 31 dingen lijst?

1. Verhuizen

Het is eindelijk rond, ik ga verhuizen, over een maand woon ik in mijn nieuwe appartement en heb ik ein-de-lijk alles voor mijzelf. Heb ik eindelijk wel weer een leuk huisgenootje, ga ik verhuizen! Maar het is ook wel iets waar ik al heel lang naar uit kijk. Een woning voor mijzelf, met CV in plaats van een gaskachel! Of een échte badkamer, in plaats van het douchehok wat ik nu heb! Zoveel vooruitgang! Laat het inrichten en DIY-en maar beginnen!

4. 90 van de 250 IMDB films hebben gezien

Helaas schiet ik er niet heel veel mee op, toch heb ik de laatste tijd wel een aantal films gekeken die op de lijst staan. Ik zit nu op 69/250. Helaas verdwijnen er soms weer films van de lijst die ik wel al gezien heb. Maar ik ga sowieso dit jaar alle Star Wars films kijken. Ook wil ik alle Toy Story & Godfather films kijken. Daarmee schiet ik natuurlijk ook al behoorlijk op!

15. Op 5 nieuwe plaatsen koffie drinken in Utrecht


Deze is zeker gelukt! Ik ben veel vaker in de stad gaan afspreken om koffie te drinken. Marlou had het ook haar missie gemaakt om mij mee te nemen naar meer nieuwe koffietentjes. Ik ben koffie wezen drinken bij: Village Wolvenplein, Rabarber, Stadstuin, Koffieleute, De Ontdekking, 30ml, Badhu, Broei, Talud9. Eigenlijk zijn het allemaal stuk voor stuk aanraders als je in Utrecht bent!

22. 5 documentaires kijken

Dit resulteerde al in de post 3 documentaire tips. Naast die documentaires heb ik nog de docu serie Making a murderer gekeken en Forensic Files. Daarmee heb hem eigenlijk al behaald, maar ik reken om mijzelf te blijven uitdagen, de series nog niet helemaal mee.

23. Toerist spelen in eigen land

Ik ben in november een weekendje naar Den Bosch geweest met mijn moeder. Ik geloof dat de keren dat ik in Den Bosch ben geweest op 1 hand te tellen zijn. Ik heb één keer carnaval gevierd in Den Bosch, maar daar krijg je ook niet helemaal een reëel beeld van de stad.  Mijn hotspots zijn: HAP, Webshops Only, Creme.

24. 10 nieuwe spelletjes spelen

Ik heb alweer een aantal nieuwe spelletjes gespeeld en wat een leuke spelletjes zitten er tussen. Ik zit tot nu toe op 4 nieuwe spelletjes, maar ook wel allemaal geweldige spelletjes. Ik heb tot nu toe Poepspel, Exploding Kittens, Valse Motten, Ticket to Ride gespeeld. Vooral Exploding Kittens en Ticket to Ride Amerika vind ik geweldig!

29. 100 tekeningen maken voor een project!

Ik heb al een eerste update gedaan van de eerste 50 tekeningen. Ondertussen zit ik alweer op 75 tekeningen. Het begint me nu iets meer tegen te staan, dus ik moet mijzelf nog iets meer motiveren om die laatste 25 tekeningen ook te maken!

31. Een fotoboek laten afdrukken/maken van IJsland & Amerika

Ik heb een klein fotoboekje van IJsland besteld voor enkel de verzendkosten. Ik ben ook eindelijk begonnen met het inplakken van mijn foto’s van Amerika 2012. Ik heb alle foto’s die ik erin wilde omschreven op een post it en op de juiste bladzijde geplakt. Vervolgens de foto’s die al afgedrukt waren erin geplakt. Nu heb ik nog een aantal foto’s die ik nog niet heb afgedrukt. Het liefst teken ik de ontbrekende foto’s erbij! Er komt dus weer een leuk tekenproject aan!

Heb jij zelf ook een bucketlist die je wilt uitvoeren?

11 thoughts to “Veerlez 31 dingen lijst – update 1”

    1. Het werkt voor mij ook enorm motiverend! Eigenlijk kan ik niet wachten tot ik over 9 maanden 31 wordt, dan weet ik hoeveel ik heb kunnen afstrepen!

    1. Het werkt echt enorm motiverend!Dus probeer het gewoon! En als je er uit eindelijk niks mee doet, maakt dat ook helemaal niet uit 🙂 Het heeft mij in ieder geval erg leuke dingen op geleverd!

  1. Leuk zo’n lijsjte 😀 Maar alle drie de godfather films kijken is pittig hoor. Wij hebben het in één zitting gedaan, zeker geen aanrader :’) Man man man, wat zijn die films traag.

Laat een reactie achter