Veerlez 31 dingen lijst – update 3

door | sep 7, 2016 | Challenge | 7 reacties

31dingen lijst update 3
Het is weer tijd voor een update van de 31 things before i turn 31 lijst. Op deze lijst staan 31 dingen die ik wil doen voor ik 31 word. Ik heb nog een kleine 6 weken op de teller voordat het echt zover is. Hier vertel ik welke doelen ik heb afgestreept, welke ik nog mee bezig ben en welke doelen ik wellicht laat zitten.

Lees hier de andere updates van deze lijst: update 1, update 2

Afgestreept

  1. Naar Amsterdam fietsen I DID IT! Dit punt is ondertussen al een paar keer voorbij gekomen om mijn blog, maar ik heb het gedaan! Het stond al 11 jaar op mijn bucket list, maar het kwam er nooit van. Tot dit jaar! Ik ging op het huis van mijn oom passen, dus moest veel in Amsterdam zijn en dan is het handig om een fiets te hebben. Ik kon natuurlijk een fiets lenen, maar je eigen fiets is zoveel fijner. Dus ik besloot dat ik ging fietsen. Ik prikte een datum en hup ik ging gewoon! Soms kan het zo makkelijk zijn. Twee weken later fietste ik ook weer terug naar Utrecht, in het donker met windtegen. Dat kan ik gewoon!

 1. Mijn haar zelf invlechten (anders dan een standaard vlecht!) Ik had nooit verwacht dat een avondje met mijn haar freubelen iets zou zijn wat ik in mijn eentje zou doen. Maar toch, opeens vind ik het heerlijk om eens wat nieuwe dingen uit te proberen en onder de knie te krijgen. Ik ben er nog niet mee naar buiten geweest, maar de oefening is er!
 1. 10 nieuwe spelletjes spelen Dat ik enorm van spelletjes hou, dat zal geen verassing zijn. Toch vond ik het lastiger om dit doel te behalven dan ik had verwacht. Hoevaak in een jaar speel je nou spelletjes en kies je dan voor een nieuw of een oud spelletje? Ik kies er best vaak voor om een klassieker te spelen. Gelukkig organiseert Subcultures (spelletjeswinkel in Utrecht) spelletjesmiddagen bij mijn favoriete koffietentje. Hierdoor heb ik toch een aantal nieuwe spelletjes gespeeld. De nieuwe spelletjes van dit jaar zijn: Poepspel, Exploding Kittens, Valse Motten, Ticket to Ride, Cash ’n Guns, Sushi go!, Pizza Time, Dillema’s op Dinsdag, Hive, Skye. De favorieten zijn: Exploding Kittens, Ticket to Ride, Cash ’n Guns, Pizza Time & Skye.

In Progress

 1. 90 van de 250 IMDB films hebben gezien (72/90) Ik schiet gewoon niet zo op met deze lijst. Ik heb sowieso nog niet zoveel films gezien dit jaar. Ik ben erg mijn best aan het doen, maar ik kijk nu voornamelijk recente films. Het lastige aan deze lijst is dat hij nog wel eens wisselt. Ik stond op 73 films, maar zit nu weer op 72. Recente films vallen toch vaak ook weer uit de lijst. Dit blijft dus een aandachtspunt. Wel ga ik binnenkort de Toy Story films kijken en de Godfather films. Ze staan al op de planning. Vorig jaar had ik op de lijst staan dat ik er 75 wilde zien, had ik dat nou maar niet aangepast…
 1. 5 documentaires kijken (4/5) In de eerdere overzichten kon je al lezen dat ik een aantal documentaires had gekeken. Namelijk: Alive Inside: A Story of Music & Memory, Twinsters, Living on One Dollar. Daar kwam vervolgens nog Show ’em What Your Made Of van de Backstreet Boys bij.
 1. Maak 10 Polaroid foto’s (8/10) Ja, het gaat goed met de polaroids! Het was een goude vondst om mijn Polaroid 600 mee te nemen naar het eindfeest van deBeschaving. Ik heb toen zulke leuke foto’s gemaakt.

Op de planning

  1. Merenques maken

Binnenkort pas ik op het huis van mijn ouders en heb ik de Kitchednaid tot mijn beschikking. Dat lijkt me een perfect moment om Merengues te maken!

  1. Maak een spontane roadtrip

Het is een spontane roadtrip als je niet weet waar je heen gaat, right? Dat gaat namelijk erg mooi samen met het volgende punt

  1. Een sprs.me reisje boeken

Het handige is dat sprs.me ook een roadtrip variant heeft, dan kunnen we dat mooi combineren. Dus binnenkort ben ik op spontane sprs.me roadtrip!

Het gaat dus best lekker met mijn lijstje! Ik moet nog even mijn best doen om nog een aantal punten te behalen, maar grotendeels ben ik toch goed onderweg!

Heb jij zelf ook zo’n jaarlijst gemaakt? Wat zou jij op jou lijstje zetten?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?7 Reacties

 1. Bettie

  Ik vind 72 films uit de IMDB lijst nog steeds heel erg goed hoor. Ik doe je het waarschijnlijk niet na en het is inderdaad wel lastig om telkens rekening te houden dat de lijst kan veranderen.

  Antwoord
  • Veerlez

   haha ja je hebt gelijk, het is eigenlijk al een hele opgave! Op hoeveel films kwam jij uiteindelijk uit?

   Antwoord
 2. Robin Valentine

  wattt super knap dat je naar Amsterdam en Utrecht gefietst hebt, wow!! go you 🙂 en je hebt alsnog veel films gezien hoor!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja dat was wel een behoorlijke overwinning, ik was zo euforisch na mijn eerste fiets tocht! 🙂 Heb jij al een keer zoiets gedaan?

   Antwoord
 3. Iris

  Wat een leuke lijstjes! Ik ben ook heel erg benieuwd naar je invlecht!

  Antwoord
  • Veerlez

   Helaas was dat niet heel fotowaardig, daar moet ik nog wel even op oefenen 🙂

   Antwoord
 4. iliveformydreams.com

  Wat een leuk lijstje! Tof om even zo’n fijne update te lezen en een kleine blik in de toekomst te krijgen…

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #9: een ijsje, een ree en volop genieten - […] was ik naar de spelletjesmiddag bij KoffieLeute Brauhaus. Ik noemde het al in mijn 31 dingen update, het is…

Laat een reactie achter