Veerlez 31 dingen lijst – update 2

31update2

In oktober stelde ik mijzelf weer de uitdaging om 31 specifieke dingen te doen voor mijn 31e verjaardag! Het is een leuke diverse lijst geworden. Het eerste half jaar is alweer voorbij! Nog 6 maanden om alle 31 dingen uit te voeren. Gaat het me lukken? Hier lees je mijn vorderingen. 

1. Verhuizen

In de vorige update noemde ik het al, ik zou gaan verhuizen. Dat is nu ook daadwerkelijk gebeurd. Ik kan eindelijk zeggen dat ik niet meer in mijn studentenhuis woon! Ik heb een heerlijke appartement voor mijzelf alleen met een badkamer die groter is dan alle badkamers die ik ooit heb gehad. (ik heb altijd alleen maar een douchehokje gehad, nooit een echte badkamer!) Mijn woonkamer heeft de ruimte om al mijn plantjes tot bloei te laten komen en in het midden van de ruimte lekker te kunnen hoepelen. Kortom, een plek waar ik & Daan ons helemaal thuis voelen.

4. 90 van de 250 IMDB films hebben gezien

Hier ben ik helaas niet heel erg mee opgeschoten. Ik heb de afgelopen maanden nauwelijks films gekeken. Hierdoor zit ik nu pas op 72 van de 90 films. Ik heb wel een lijstje met films uit de Top 250 die ik wil zien, dus hopelijk schiet dat binnenkort nog iets op. Ik ga om dit te motiveren meteen vanavond nog een film kijken!

8. Visitekaartjes laten drukken


Het doel is nog niet helemaal behaald, maar ik ben er wel mee bezig. Ik had mijn kaartje al helemaal klaar en had zelfs nog mijn vrienden Linda en Rob om advies gevraagd. Toen wilde ik het kaartje gaan bestellen en toen kwam ik erachter dat mijn afbeelding een te lage resolutie had. Ik heb deze namelijk op web resolutie opgeslagen en niet meer op hoge resolutie. Die moet ik dus binnenkort nog gaan maken. De credits voor mijn stempelhoofd gaan trouwens naar Luus!

9. Meewerken aan een leuk creatief project

Dit doel heb ik nog niet helemaal behaald, maar ik vind dat ik wel een stap onderweg ben. Ik heb namelijk laatst met een stel vriendinnen een creatieve middag gehad. We hadden allemaal onze spullen meegenomen en we hebben elkaar onze favoriete technieken geleerd. Zo hebben we stempels gemaakt en op het dak met ecoline geverfd. Het was een heerlijke middag en het motiveert zeker om weer vaker in groepsverband creatief bezig te zijn. Ik wil dus snel een leuk project vinden om aan mee te werken.

10. Een quiche maken

Zoals ook al in mijn maart maandoverzicht was te zien, heb ik in maart een quiche gebakken. Sterker nog, ik had de smaak te pakken en heb in totaal alweer 3 quiches gemaakt. En deze week staat er weer een quiche op de planning. Wellicht dat ik nog iets kan doen aan de fotogeniekheid van mijn eten 😉

11. Een taart bakken

Ook was al eerder te zien dat ik in maart een taart heb gebakken. Wederom geen beauty, maar de smaak was des te beter. Als ik terug denk aan die smaak, ga ik zeker op korte termijn weer een taart bakken. Dus Suuz, wanneer zullen we weer gaan bakken?

22. 5 documentaires kijken

Bij mijn vorige update zat ik nog op 3 documentaires, omdat ik de series niet mee telde. Sindsdien heb ik nog de Backstreet Boys documentaire gekeken, wat jullie waarschijnlijk niets zal verbazen. Herinneren jullie mijn boyband liefde post nog? Dit doel zal ik zeker nog behalen in de komende 6 maanden!

Heb jij ook een soortgelijke lijst? En hoe ver ben jij daarmee?

9 thoughts to “Veerlez 31 dingen lijst – update 2”

    1. Helaas nog niet helemaal af dus, omdat ik eerst nog een stempelafdruk in grote resolutie moet maken. Ik had jou instagramfoto van mijn stempel gebruikt, maar dat is natuurlijk geen hoge resolutie! 🙂

  1. Leuke visite kaartjes!
    En je studentenhuis verlaten, heerlijk! Vraagje, huur je via woningnet? Zo ja, hoelang heb hadden je wachttijd? Ben ook aan het zoeken maar word beetje moedeloos met al best een redelijke wachttijd maar zo veel mensen.

    1. He Just, ik huur momenteel particulier en ben daar via via aan gekomen. De wachttijden via woningnet zijn mij ook iets te heftig. Ik sta al zeker 8 jaar ingeschreven, maar heb nog nooit ergens kunnen kijken. Dus ik raad je echt aan om je netwerk in te zetten! Zorg dat je omgeving weet dat je iets zoekt!

Laat een reactie achter