32 things before i turn 32

door | nov 2, 2016 | Challenge | 4 reacties

32

Het is tijd om mijn 32 things before i turn 32 te publiceren. Het lijkt nog niet helemaal te kloppen als ik 32 schrijf. Het voelt echt niet alsof ik over een jaar alweer 32 ben. Maar goed, ik heb weer een lijst gemaakt met dingen die ik wil gaan doen in het komende levensjaar. Kijk je mee wat er op mijn 32 dingen lijst staat? 

Hoe is de lijst samengesteld?

Wat ik heb geleerd van mijn lijst van vorig jaar, is dat ik mijn lijst niet wil gaan opvullen met dingen die ik misschien een keer zou willen doen. Die dingen ga ik dan gewoon niet uitvoeren. Ik heb dus mijn best gedaan om hem te vullen met dingen die ik écht wil. Dingen waar ik vrolijk van word of die mijn leven net iets mooier maken. Ik kijk nu al uit om 10 polaroids te maken, 10 nieuwe spelletjes te spelen of 10 nieuwe koffieplekjes te ontdekken. Een lijstje van tien om ontzettend naar uit te zien. Het is nu al een feestje om naar mijn veerlez ultimate playlist te luisteren. Ik kijk overal nu al naar uit. Ik heb een aantal dingen overgenomen van mijn lijstje van vorig jaar, die zijn met een *sterretje* aangegeven. Ze staan onderaan te lijst. Helemaal onderaan staat mijn grootste doel van dit jaar.

De lijst

 1. Stop voor elk behaald doel 10 euro in een spaarpot
 2. Voeg elke maand 3 liedjes toe aan een veerlez ultimate playlist
 3. Maak 5 (ns) wandelingen maken
 4. Een escape room doen
 5. 100 spullen weggooien/weggeven
 6. 50 euro boodschappen doen in 1 maand
 7. Kijk 5 tedtalks
 8. Kijk 5 documentaires
 9. Bezoek 5 musea
 10. Speel toerist in eigen stad
 11. Bezoek een nieuwe stad
 12. Ga suppen
 13. Beoefen een nieuwe sport
 14. Maak een strandwandeling
 15. Bekijk een zonsondergang
 16. Bekijk een zonsopgang
 17. Bezoek een kattencafé
 18. Fiets naar Amersfoort
 19. Ga een dagje naar Amersfoort
 20. Ga een dagje naar Volendam
 21. Dagje sauna
 22. Loop mee met een free city tour
 23. Taylor Swift clip namaken
 24. Maak foto’s van vroeger na
 25. 10 nieuwe spelletjes spelen
 26. 10 polaroids maken
 27. 10 nieuwe koffietentjes bezoeken
 28. Ga (wild) kamperen *
 29. Een sprs.me reisje *
 30. Merenques maken *
 31. Naar Berlijn gaan *
 32. Van mijn koppeling rijangst afkomen

 

Welke dingen wil jij het komende jaar behalen?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Begin een capsule wardrobe
Het verhaal van een vleesboom
Support your locals in Utrecht

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?4 Reacties

 1. wildkamperen

  Gaaf! Stel een daad en toon je moed! Nummer: 28.Ga (wild) kamperen is zeker uitvoerbaar en eenmaal gedaan: dan ga je een tweede keer. Wildkamperen is namelijk de kunst om van weinig alles te maken. Op http://www.wild-kamperen.nl vind je de essentiële tips over locaties, benodigdheden en regels, inclusief video’s en foto’s!

  Zien we je daar? Goodluck!

  Antwoord
  • Veerlez

   Dankjewel voor jullie reactie! Na het bekijken van jullie site krijg ik meteen behoefte om daad bij woord te zetten, dus dankjulliewel voor deze inspiratie!

   Antwoord
 2. Jenn

  Mooi lijstje! Ik had nog nooit gehoord van een free city tour.

  Antwoord
  • Veerlez

   Leuk dat mijn lijstje je daar dan kennis mee heeft laten maken. Ik heb in oktober een free city walk in Porto gedaan en vorige week in Reykjavik, het is echt een leuke manier om iets over te stad te weten te komen waar je bent! 🙂

   Antwoord

Laat een reactie achter