Lekkere Lees Blogs

door | feb 16, 2015 | Boeken, Ontspanning | 6 reacties

veerlez_lekkereleesblogs

Nu 2015 is begonnen ben ik weer lekker actief aan het lezen geslagen. Ik doe mee aan verschillende Reading Challenges, namelijk de challenge van de verbeelding en de ikleesnederlands. Ook de challenge van popsugar ben ik aan het bijhouden, die is iets uitgebreider dan die van de verbeelding. Maar nu ik weer aan het lezen geslagen ben, hou ik me ook veel meer bezig met het vinden van nieuwe boeken. Karlijn had laatst al een mooi overzicht met de leukste instagram accounts met betrekking tot lezen. Ik maak een overzichtje met leuke blogs waarop lezen één van de hoofdonderwerpen is, lees je mee?

Doorellis

Deze blog is geschreven -je raadt het al- door Ellis. Een heerlijke vrolijke blog vol met nieuwe boekrecensies! Aan het eind van de maand maakt Ellis een filmpje met welke boeken zij gelezen heeft en wat zij daar van vond.

Review & Roses


Als ik moet zeggen waardoor ik weer aan het lezen geslagen ben dit jaar, dan heeft Jessica haar blog daar zeker in bijgedragen. Met verschillende recensies, winacties en de Top Ten Tuesdays is het onderwerp boeken sterk aanwezig. Vooral het lijstje met de Top 10 Covers van boeken uit 2014 vond ik een aanrader!

Verbeelding


Als er één blog wel in dit rijtje thuis hoort, dan is het de Verbeelding wel. Kathleen heeft een mooi vormgegeven blog met uiteenlopende onderwerpen. Bij het kopje Gelezen vind je honderden reviews van boeken en natuurlijk ook de reading challenge.

Make it Personal


Op Make it Personal blogt Lieke over boeken, films, muziek, shoppen en anime. Er zijn nog veel meer onderwerpen, maar dit zijn toch wel mijn favoriete onderwerpen! Ook Lieke volgt een aantal challenges in 2015, waardoor mijn aandacht meteen getrokken is. Het is een heerlijke diverse blog met een mooie vormgevingsstijl, zeker een kijkje gaan nemen!

Een Letter Meer Graag


Anneke is docente nederlands en dat zij van lezen houdt is niet zo gek. Ze heeft een heerlijke schrijfstijl, schud vaak recensies uit haar mouw en laat je ook meepraten over je favoriete boeken. Een heerlijke interactieve blog waar je gegarandeerd leuke lees tips op doet!

Wat is jou favoriete leesblog?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Maandoverzicht van oktober 2022
Suppen in de winter
Beste tips voor roze haar
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
9 boeken voor een betere money mindset

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?6 Reacties

 1. Kathleen

  Ha! Ik zag dit artikel verschijnen in Bloglovin en dacht: “Interessant, misschien leer ik wat nieuwe boekbloggers kennen”, wat ik ook deed. Hoera! En dan kom ik mijn eigen blogje tegen. Die had ik niet zien aankomen. Lolletje van de dag. Heel hard bedankt om me mee op te nemen in je lijstje!

  Antwoord
 2. sneeuwkipje / Jessica

  Al deze blogs kende ik nog niet. Er zitten zeker een paar leuke blogs bij!

  Antwoord
 3. Dina

  Jaaa wat een fijn lijstje! Ik kende ze inmiddels bijna allemaal. ik was een tijdje geleden steeds op zoek naar boeken-blogs, maar kon ze niet echt vinden. 😛

  Antwoord
 4. AnneDoet

  Leuk! Kende deze blogs nog niet, maar ben dol op lezen, dus ik ga ze zeker even bezoeken. Bedankt!

  Antwoord
 5. Jessica

  Wat ontzettend leuk om dit artikel te lezen en dan plots mijn blog voorbij zien te komen, dankjewel! Superlief! 😀 Ik vond de Top 10 mooiste covers van 2014 ook erg leuk om samen te stellen ^^

  Antwoord
 6. merith

  Ik ken ze nog niet allemaal. Snel even kijken. Dankjewel 😀

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sundays Finest - […] ben Hoe mijn boyband liefde nog steeds mijn leven beïnvloed! Hergebruik je eten Positiviteit Lekkere Lees Blogs #fitforspring 7…

Laat een reactie achter