Boekentips voor groei

door | apr 4, 2020 | Boeken | 0 Reacties

De beste boekentips voor persoonlijke groei

Al jaren hou ik van lezen. Soms lees ik om in een andere wereld te duiken, maar meestal lees ik om te groeien. Het voelt dan ook logisch dat in deze periode van stilstand, ik automatisch naar boeken grijp om te groeien. Elke dag lees ik minimaal één hoofdstuk uit een boek over persoonlijke ontwikkeling. Er zijn genoeg onderwerpen die mij interesseren en daarom leek het me mooi om een lijstje te maken met boekentips voor groei.

Boeken over persoonlijke groei

Ondertussen is het alweer een aantal jaren geleden dat ik erg fanatiek begon met The Miracle Morning. Vanaf hier begon mijn boost met lezen, aangezien het onderdeel was van mijn ochtendroutine om elke dag een hoofdstuk te lezen. Sinds die tijd zijn er een aantal boeken die mij enorm geïnspireerd hebben om verder te groeien. Dat lijstje vind je hier.

Boekentips over geld verdienen

Ik kan erg gepassioneerd praten over je money mindset, vraag maar aan een aantal van mijn vrienden. Heilig geloof ik in dat beperkende gedachten over geld je inkomsten zullen beperken. Ik lees dan ook graag boeken over je money mindset. Hier maakte ik al eerder een artikel over. Dit zijn de boeken die ik je vandaag zou willen aanraden.

Boeken over mindset / intuïtie

Het volgen van je intuïtie is iets waar ik al sinds 2016 actief mee bezig ben, sinds ik begon met het luisteren van de podcast van Jess Lively. Hoe meer je leert luisteren naar je intuïtie, hoe krachtiger je wordt. Des te makkelijker wordt het om keuzes te maken en te durven staan voor wat je gelooft. Dit zijn de boeken die mij daar bij hebben geholpen.

Boekentips over Digital Nomadschap

Dat er in dit artikel een lijstje moest komen over boekentips voor digital nomads, zou niemand verbazen. Ik leef ondertussen een jaar als nomade en er zijn een aantal boeken die mij daartoe hebben geïnspireerd en me hebben geholpen. Ik maakte al eerder een lijstje met welke boeken je gelezen moet hebben. Hier zijn de boeken die ik op dit moment zou aanraden over dit onderwerp.

Boekentips voor vrouwelijke ondernemers

Dit waren mijn boekentips voor groei. Ik ben benieuwd hoeveel van deze boeken je hebt gelezen en of deze jou ook zo geïnspireerd hebben. Heb je tips van boeken die echt goed op dit lijstje zouden kunnen staan? Laat het me vooral weten!

Bewaar dit lijstje op Pinterest

Wil jij meer lezen om te groeien? Hier vind je 20 boekentips om te groeien. Boekentips voor persoonlijke groet, ondernemen, reizen en mindset!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
4 beste Nederlandstalige meditatie apps

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hoe kan je goedkoop veel lezen? - […] Wil je meer boeken lezen over zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen? Bekijk dan gauw het lijstje met boekentips over…
  2. Wat kan je doen als je in quarantaine zit? - […] Boeken lezen (hier mijn recente tips voor boeken over groei!) […]
  3. Weekoverzicht #76: een zonsopkomst en SUP-bord - […] Boekentips voor groei […]

Laat een reactie achter