6 Boeken die mijn leven hebben veranderd

door | apr 12, 2020 | Boeken | 2 reacties

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd

Soms heb je van die boeken die je hele leven op zijn kop zetten. Voor mij springen deze 6 boeken die ik in de afgelopen jaren heb gelezen, eruit. Het zijn 6 boeken die mijn leven en denkwijzen veranderd hebben. Kijk je mee welke boeken mijn leven veranderd hebben?

The Miracle Morning – Hal Elrod

Hal Elrod - The Miracle Morning

Het lezen van The Miracle Morning van Hal Erod is voor mij het startpunt van verandering geweest. Dit boek is ook meermaals voorbij gekomen op mijn blog in de afgelopen 4 jaar met een eigen tag. In dit boek draait het om productieve ochtenden. Hal Elrod stelt dat alle succesvolle mensen succesvol zijn omdat ze vroeg opstaan, bij voorkeur om 5 a.m.. Ondanks dat ik The Miracle Morning niet meer praktiseer, probeer ik nog steeds vroeg op te staan en belangrijke taken in de ochtend te plannen. Hoe eerder mijn dag begint en hoe eerder ik een voldaan gevoel heb over de dag, hoe beter. Dit boek heeft mijn ogen geopend voor de zelfhulpboeken en vooral voor de Law of Attraction.

Dit boek las ik in 2016


Think and Grow Rich

In dezelfde periode las ik Think and Grow Rich tijdens mijn miracle morning routine. Ik was in aanraking gekomen met Michael Pilarczyk. Zijn stem vulde mijn zoals vanouds mijn kamer toen ik een filmpje van hem tegenkwam van de cursus Leef je mooiste leven. Hij was op dat moment aan het werk aan de Nederlandse en hedendaagse vertaling van dit boek. Ik moest en zou het lezen. Er zat zo een vertrouwdheid in hem weer horen en zien dat ik me ook aanmeldde voor zijn online programma, wat gebasseerd was op dit boek. Ik verslond het boek en heb het in de afgelopen jaren aan zoveel mensen aangeraden. Hét boek over mindset.

Het zinnetje wat me altijd bij is gebleven is what you imagine, you become.

Napoleon Hill - Think and Grow Rich

Ik las dit boek in 2016 en op dit moment ben ik het weer aan het lezen.


Trust Within

Trust Within - Molly Carroll

Het boek Trust Within: Letting Intuition Lead las ik vrij recentelijk in maart / april 2020. Dit boek koos ik echt uit op de cover, ik kwam hem tegen in de Prime Reading en ik wist dat ik dit boek meteen wilde lezen. Het gaat over het volgen en volledig vertrouwen op je intuïtie.

Tijdens het lezen van dit boek zat ik constant met mijn hand op mijn hart en een glimlach van oor tot oor. Soms weet je gewoon precies dat dit is wat je nodig hebt.

Dit boek is niet in het Nederlands verkrijg. Ook staat het niet op bol.com.


Unleash Your Inner Money Babe

Dit is het eerste e-book wat ik ooit heb gekocht. Ik moest en zou dit boek hebben en ik wilde er meteen in beginnen.

Via via was ik bij de podcast van Kathrin Zenkina gekomen. Zij heeft een challenge aan de hand van dit boek. Al langere tijd was ik geïnteresseerd in money mindset. Aan de hand van dit boek ging ik aan de slag met mijn geld blokkades en haalde ik mijn eigen beperkingen weg. Dit boek heeft mijn gedachten over geld veranderd en een nieuwe gezonde basis gelegd.

Unleash your inner money babe - Kathrin Zenkina

Dit boek las ik in 2018.


Een werkweek van 4 uur

Een werkweek van 4 uur - Timothy Ferriss

Dit boek las ik in 2017.


Digital Nomads

Dit boek liep ik tegenaan toen ik op Fuerteventura was. Ik moest het lezen, een boek over Digital Nomads. De hele week heb ik dit boek overal mee naar toe gesleurd. Ondanks dat ik al drie kwart jaar zonder huis leefde, ging er een wereld voor me open. Verhalen van andere nomaden, regelgeving en zoveel dingen die ik nog niet eist. Het was ook een feest der herkenning. Het was veel stof tot nadenken en ik lees nog steeds regelmatig stukjes uit dit boek.

Digital Nomads - Esther Jacobs

Dit waren de boeken die mijn leven veranderd hebben naar waar ik nu sta. Het zijn boeken over verschillende onderwerpen, maar met redelijk overeenkomende gedachten. Heb vertrouwen, groei en doe gewoon.

Wat is het boek wat jouw leven veranderd heeft?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Beste tips voor roze haar
3 IJslandse series op Netflix
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Özlem

  Het boek Think & Grow Rich heb ik ook, maar ik kom er maar niet door heen.. 🤔😭

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik ben erg benieuwd welke versie het dan is. Is het dezelfde als de afbeelding in deze post? Ik heb namelijk dat ik de oude versie ook wat stoffiger vind. Ook zijn de eerste paar hoofdstukken een beetje een geschiedenis les, maar dienen ze wel een doel. Je zou ook altijd een hoofdstuk kunnen overslaan!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #77: Boeken lezen en SUPpen - […] 6 Boeken die mijn leven hebben veranderd […]

Laat een reactie achter