Utrecht Creatief: Initiatieven

door | nov 29, 2014 | 2014, Utrecht | 0 Reacties


Utrecht is een bruisende stad vol creativiteit. Het lijkt wel alsof er elke week een pop up store opent of een nieuwe expositie begint. Vorige week schreef ik al over alle versiersels die overal in de stad te vinden zijn, dit keer vertel ik je over de leuke initiatieven die er in deze stad in het midden van het land zitten.

Fairminds DYO Pop-up store


In het centrum is de eerste Fairminds Design Your Own Pop-up store van Nederland gevestigd. Tot het nieuwe jaar kan je hier terecht voor alle Fair Trade cadeaus. Ideaal om met de feestdagen iets leuks voor je broer, zus, vriendin of vage kennis te kopen. Maar naar alle duurzame producten zijn er ook workshops waar je je voor kan inschrijven.
Het is hoe dan ook geweldig om er even binnen te stappen.
Locatie: Oudkerkhof 33
Openindstijden:
Di, Wo en Vr 11:00 – 18:00
Do 11:00 – 21:00
Za 10:00 – 17:00
Zo 12:00 – 17:00
Neem voor meer informatie een kijkje op de website

Kledingbibliotheek


Een geweldig startend initiatief, momenteel zijn ze nog bezig om alles financieel mogelijk te maken door middel van Crowdfunding. Dus spreekt dit idee je aan, doneer dan en zorg dat het er daadwerkelijk gaat komen! Want hoe makkelijk is het als je kleding kunt lenen. Lekker experimenteren met je outfit en mocht het tegenvallen, dan breng je het kledingstuk weer lekker terug. Momenteel staat er bij de Fairminds Pop-up een kleding bak om je oude kleding in te leveren, dus op die manier kan je ook nog bijdragen. Half december hebben ze een opening voor de mensen die hebben bijgedragen! Dus steen dit initiatief en wees erbij.
Locatie: Westerkade 30
Neem voor meer informatie een kijkje op de website

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
7 redenen om vrijwilligerswerk te doen
Begin een capsule wardrobe
Geld verdienen met Pinterest
Mijn uitrusting tijdens de Camino de Santiago
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Utrecht Creatief: Creatievelingen - […] dat specifiek over de muurschilderingen, lees daarover meer hier en hier. In December ging het om iniatieven, zoals bijvoorbeeld…

Laat een reactie achter