November Goals

door | nov 4, 2014 | 2014, Doelen | 4 reacties

foto

Op verschillende blogs kwam ik de November Goals tegen. Teske stelt zichzelf al het hele jaar nieuwe doelen per maand en Dagmar begon ook deze maand met doelen stellen. Dit leek mij een mooi moment om mee te gaan doen. De winter komt er weer aan en over het algemeen betekent dat minder energie en teveel blijven doen. Mijn doelen zijn dan ook om ervoor te zorgen dat ik blijf doen waar ik van geniet!

Een dag niks plannen
November gaat voor mij een hele drukke maand woorden, ik werk heel veel dagen en ook veel meer dagen achter elkaar dan ik normaal doe. Dit gat dus afzien worden. Daarom is het voor mij des te belangrijker om een dag gewoon echt niks te plannen en maar te kijken wat ik ga doen. Vaak slipt er namelijk toch opeens een eetafspraak of een filmavondje doorheen. Niks plannen en gewoon maar zien wat de dag brengt.

Een weekend offline zijn
Ik heb de laatste tijd het idee dat ik geleefd word door alle verplichtingen die ik heb. Als ik een weekend vrij ben, wil ik dan ook écht vrij zijn. Dus niet opeens allerlei mailtjes gaan beantwoorden wanneer deze binnenkomen, maar deze pas beantwoorden wanneer ik daar de tijd voor heb ingepland. Dus in een weekend gewoon lekker het internet uitzetten en een boek lezen of naar mijn atelier gaan en gewoon even niks hoeven en doen. Dit doel is dus lekker te combineren met de andere doelen die gaan komen.

‘s Avonds lekker een boek lezen
Ik heb al maanden een stapeltje boeken liggen wat ik al een tijdje wil lezen of wat mensen me hebben aangeraden. Maar uiteindelijk haal ik vaak boeken bij de bibliotheek die onderdeel zijn van een serie, waardoor die voorrang krijgen. Ik hoop in deze maand eens lekker een boek te gaan lezen van die stapel.

Een dagje in m’n atelier werken
Eerlijk, ik kan me de laatste keer dat ik in mijn atelier heb zitten werken, niet herinneren. Ik geloof niet dat ik dit jaar, sinds mijn afstuderen, nog iets heb gemaakt wat ik als mooi beschouw. Ik zou zo graag weer eens echt bezig zijn, in die creatieve flow zitten.

Een nacht gaan dansen
Het klinkt misschien raar om dit als doel te stellen, maar ik kan er enorm van genieten om lekker te gaan dansen. Helaas doe ik dat al jaren nauwelijks meer, een mooi moment om weer eens te gaan dansen. Laatst was ik met een groep naar Tivoli/Vredenburg bij Kill All Hipsters, toen merkte ik pas hoe erg ik het dansen mistte. Dus deze maand ga ik lekker een avondje dansen!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Suppen in de winter
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Het verhaal van een vleesboom
Kickstart mijn droom
Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?
De Beste tips om te Ontspullen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?4 Reacties

 1. Marlissa

  Een weekend offline zijn is een heel goed idee! Het liefste ook nog zonder telefoon haha

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja inderdaad, dan voelt het misschien zelfs als een kleine minivakantie 🙂

   Antwoord
 2. Stacey

  Mooie doelen, maar een weekend offline, oei dat zou ik wel lastig vinden hoor!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik denk ook dat het pittig is, vooral omdat ik het juist fijn vind om in het weekend bij te lezen van alle blogs die ik volg. Maar het geeft ook zoveel vrijheid, lekker boeken lezen, schoonmaken in huis en gewoon lekker rommelen! Dus ik denk dat het, ondanks dat het lastig zal zijn, ook een vrijheid en rust brengt 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Start Running... again! - […] mijn November Goals had ik het niet genoemd, maar eigenlijk wil ik al lange tijd het hardlopen weer oppakken.…

Laat een reactie achter