Ik ben er weer!

door | okt 22, 2014 | 2014 | 6 reacties

Het is alweer meer dan een half jaar geleden sinds ik de laatste blog heb geschreven. MAAR IK LEEF NOG! Er is in de tussentijd een hoop veranderd. Maar eigenlijk is er ook niet zo heel veel veranderd. Ik hou nog steeds van films kijken, hardlopen en mijn kat. Al betekent dat in de realiteit nog steeds dat ik dagelijks naar films of series kijk en nauwelijks ga hardlopen. Dus er lijkt niet heel veel veranderd. Mijn dagbesteding is er toch iets anders uit gaan zien. Ik behoor nu tot ‘de werkende mens‘, want ja, je moet toch iets om je geld te verdienen. Maar goed, ik heb nog geen grote mensen baan, maar ben gewoon blijven hangen bij mijn bijbaantje, waar ik ondertussen al weer 3 en een half jaar werk!

Wat is er allemaal wél veranderd?

Ik heb een hele mooie bril uitgezocht
Het lang verwachte diploma heb ik eindelijk in the pocket!
Mijn portfolio website staat online!
Ik ben 29 geworden!
Een robotstofzuiger bleek de perfecte toevoeging voor mijn huishouden
Weekendjes weg: Budapest, Madrid en Parijs + welverdiende vakantie in Zuid-Frankrijk
Ik ben vrijwilliger geworden bij Praten over Verlies
Dit jaar volg ik 24 series, eigenlijk te belachelijk voor woorden!

En hoe zag dat er dan allemaal uit?

En ga je nu dan weer bloggen?

Ik ga het weer een beetje oppakken. Ik ben nu vooral nog bezig om alle content die er tot nu toe op staat wat georganiseerder te krijgen. Ik heb nu een aparte site voor mijn portfolio, dus dat onderdeel van de site verhuisd daarheen. Daarnaast wil ik me iets meer gaan richten op film en series, dus dat zal ik langzamerhand meer gaan invullen. De museum-tentoonstelling reviews zullen blijven, binnenkort staan er weer wat bezoekjes op de planning. En daarnaast hoop ik dat het bloggen het hardlopen weer wat kan opkrikken, want dat is nu ook op een dieptepunt! Er staat een heleboel op de planning, we zullen zien of ik het kan waarmaken!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Begin een capsule wardrobe
Het verhaal van een vleesboom
Support your locals in Utrecht

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?6 Reacties

 1. Anne

  Leuk! Welkom terug:)

  Antwoord
  • Veerlez

   En nu nog volhouden 😉

   Antwoord
 2. Veerlez

  Dankjewel 🙂 Ik ga mn best doen om weer lekker vaak een blogje te schrijven! Maar met dit druilerige weer lukt dat vast wel 😉

  Antwoord
 3. Kiki Siegers

  Yay leuk dat je terug bent 🙂 ik lees mee!

  Antwoord
 4. Merel

  Haha vrolijk foto-overzicht! Succes met alle goede voornemens!

  Antwoord

Laat een reactie achter