Ik ben er weer!

Het is alweer meer dan een half jaar geleden sinds ik de laatste blog heb geschreven. MAAR IK LEEF NOG! Er is in de tussentijd een hoop veranderd. Maar eigenlijk is er ook niet zo heel veel veranderd. Ik hou nog steeds van films kijken, hardlopen en mijn kat. Al betekent dat in de realiteit nog steeds dat ik dagelijks naar films of series kijk en nauwelijks ga hardlopen. Dus er lijkt niet heel veel veranderd. Mijn dagbesteding is er toch iets anders uit gaan zien. Ik behoor nu tot ‘de werkende mens‘, want ja, je moet toch iets om je geld te verdienen. Maar goed, ik heb nog geen grote mensen baan, maar ben gewoon blijven hangen bij mijn bijbaantje, waar ik ondertussen al weer 3 en een half jaar werk!

Wat is er allemaal wél veranderd?

Ik heb een hele mooie bril uitgezocht
Het lang verwachte diploma heb ik eindelijk in the pocket!
Mijn portfolio website staat online!
Ik ben 29 geworden!
Een robotstofzuiger bleek de perfecte toevoeging voor mijn huishouden
Weekendjes weg: Budapest, Madrid en Parijs + welverdiende vakantie in Zuid-Frankrijk
Ik ben vrijwilliger geworden bij Praten over Verlies
Dit jaar volg ik 24 series, eigenlijk te belachelijk voor woorden!

En hoe zag dat er dan allemaal uit?

En ga je nu dan weer bloggen?

Ik ga het weer een beetje oppakken. Ik ben nu vooral nog bezig om alle content die er tot nu toe op staat wat georganiseerder te krijgen. Ik heb nu een aparte site voor mijn portfolio, dus dat onderdeel van de site verhuisd daarheen. Daarnaast wil ik me iets meer gaan richten op film en series, dus dat zal ik langzamerhand meer gaan invullen. De museum-tentoonstelling reviews zullen blijven, binnenkort staan er weer wat bezoekjes op de planning. En daarnaast hoop ik dat het bloggen het hardlopen weer wat kan opkrikken, want dat is nu ook op een dieptepunt! Er staat een heleboel op de planning, we zullen zien of ik het kan waarmaken!

6 thoughts to “Ik ben er weer!”

Laat een reactie achter