China Light Festival

door | nov 21, 2014 | 2014 | 0 Reacties

Misschien ken je China Light Festival al van 2012 toen het in Rotterdam was, maar nu komt het China Light Festival naar Utrecht. Vanaf 21 november zal het China Light Festival plaats vinden in de Botanische Tuinen in Utrecht. Wat is nou een mooiere locatie dan de tuinen? Tot en met 4 januari is het festival elke dag open (behalve oudjaarsdag) van 18.00 tot 21.30. Kosten zijn 10 euro door de weeks en 12 in het weekend. Als student krijg je 2 euro korting. Meer informatie en tickets vind je op de website

Omdat ik op dit festival zal rondlopen heb ik al een klein voorproefje gehad. Ik heb me heel erg moeten inhouden om de foto’s nog niet op social media te delen, maar er moet natuurlijk wel nog een beetje geheim blijven! Daarom deel ik hier maar twee fotootjes!

Misschien heb je uit mijn twee kleine foto’s al een heel beeld gekregen, maar het is natuurlijk veel leuker om bewegend beeld te zien, dus kijk daarvoor het filmpje van 2012, toen het in Rotterdam plaats vond.

Kom je ook? Lijkt me gezellig, misschien komen we elkaar tegen!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Wat is vrijheid voor jou?
Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter