Veerlez rent – what?

door | jun 24, 2013 | 2013, Running | 11 reacties

Mijn afgelopen renweek ging niet zo goed als gepland. Het rennen is er in de afgelopen 2 weken eigenlijk een beetje bij ingeschoten. Op vaderdag ben ik wel gaan lopen, maar sindsdien eigenlijk weer niet. Het was te warm, ik had last van mn knie door de warmte en had eigenlijk ook geen gaatje in mijn planning. Door alle drukte bij het afronden van mijn stageplek, had ik gewoon teveel stress om even mijn hoofd vrij te maken tijdens het rennen. Daarom mezelf even een weekje rust gegeven. Maar nu moet ik toch echt weer. En daarom zet ik hier, bij deze, vast dat ik deze week op dinsdag, donderdag en zondag zal rennen! Nu alleen nog bedenken wat de consequentie is wanneer ik niet ga rennen!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?11 Reacties

 1. Liesbeth

  Consequentie? Ik weet er wel een, loop ik naar jou toe en neem ik je fiets mee 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   hahaha dank, dat is nou nog eens een leuke consequentie! Ik denk ook dat de grootste consequentie is dat als ik niet gauw begin met lopen, dat je me inhaalt 😉 We lopen zo mooi op schema nu 😉

   Antwoord
  • Veerlez

   Ja dat volhouden ging goed toen ik nog een doel had. Nu het doel veel verder weg is, is het lastiger volhouden! Maar het gaat weer helemaal goed komen! Eind van de week bericht ik vast dat ik toch goed gelopen heb! 😉

   Antwoord
 2. Kiss & Make-up

  Ach, je kan het niet altijd perfect doen eh 🙂 Gewoon blijven doorgaan, da’s het belangrijkste!

  Antwoord
  • Veerlez

   Inderdaad! En ik ben vandaag gewoon gegaan, net als ik gister schreef, dus goed genoeg! Mooie start weer!

   Antwoord
 3. Lin

  Just do it 😉

  Antwoord
  • Veerlez

   🙂 Je schreef dit terwijl ik aan het rennen was! 🙂 so i can say; I DID! 😀 Fijne motivatie!

   Antwoord
 4. Liesbeth

  En moet ik je fiets komen halen 😉

  Antwoord
  • Veerlez

   haha nee hoor, ik ben gewoon gegaan vandaag! woohoo!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Veerlez rent – week 9 | VEERLEZ - […] mijn post van maandag legde ik vast dat ik deze week weer zou gaan lopen. Door dat hier te…
 2. Veerlez rent - week 9 - […] mijn post van maandag legde ik vast dat ik deze week weer zou gaan lopen. Door dat hier te…

Laat een reactie achter