veerlez rent

Veerlez rent – what?

Mijn afgelopen renweek ging niet zo goed als gepland. Het rennen is er in de afgelopen 2 weken eigenlijk een beetje bij ingeschoten. Op vaderdag ben ik wel gaan lopen, maar sindsdien eigenlijk weer niet. Het was te warm, ik had last van mn knie door de warmte en had eigenlijk ook geen gaatje in mijn planning. Door alle drukte bij het afronden van mijn stageplek, had ik gewoon teveel stress om even mijn hoofd vrij te maken tijdens het rennen. Daarom mezelf even een weekje rust gegeven. Maar nu moet ik toch echt weer. En daarom zet ik hier, bij deze, vast dat ik deze week op dinsdag, donderdag en zondag zal rennen! Nu alleen nog bedenken wat de consequentie is wanneer ik niet ga rennen!

13 thoughts to “Veerlez rent – what?”

    1. hahaha dank, dat is nou nog eens een leuke consequentie! Ik denk ook dat de grootste consequentie is dat als ik niet gauw begin met lopen, dat je me inhaalt 😉 We lopen zo mooi op schema nu 😉

    1. Ja dat volhouden ging goed toen ik nog een doel had. Nu het doel veel verder weg is, is het lastiger volhouden! Maar het gaat weer helemaal goed komen! Eind van de week bericht ik vast dat ik toch goed gelopen heb! 😉

Laat een reactie achter