Veerlez rent weer

door | aug 18, 2013 | 2013 | 2 reacties


Eerlijk is eerlijk, dat rennen, dat gaat gewoon niet zo lekker. Bijzonder hoe het ontbreken van structuur (m.a.w. vakantie) kan zorgen voor het ontregelen van alles. Het rennen zou een structuur kunnen zijn, maar het lukt me gewoon niet. Laatste weken is het heerlijk warm weer geweest! Ik geniet ervan, maar heel goed voor mijn ren structuur is het niet. Want overdag is het gewoon te warm geweest om te rennen. Ik hou niet zo van vroeg op staan en elke keer dat ik het me voorneem blijf ik toch nog veel langer in bed liggen, dus dat werkt voor mij niet. Conclusie, ik ren in de avond! Ik wil dan een uur tot anderhalf uur van te voren goed gegeten hebben, wanneer ik te kort wacht voel ik dat met lopen, wanneer ik te lang wacht heb ik alweer teveel honger! Daarmee komt er dus een behoorlijk strakke planning! En daar kan ik me niet altijd aan houden!

Ik ben nog steeds bezig met rennen met evy! Ik ben de laatste weken een beetje blijven steken op les 22. Afgelopen week was de eerste keer dat ik eerder ben gestopt met rennen dan wanneer Evy dat aangaf! Een dieptepunt. Dat zegt mij dat ik weer beter op mijn schema moet letten. Ik wil zoveel mogelijk de ren en rustdagen afwisselen, aangezien ik bang ben om een blessure te krijgen. Ik heb afgelopen zomers elke keer gerend, maar dat hield dan op omdat mijn leven structuurloos was of dat ik teveel wilde rennen! Dus dit keer wil ik mezelf niet voorbij rennen! Hoe zit dat bij jullie? Houden jullie je goed aan je rustdagen? Wanneer kan je lichaam het eigenlijk aan om dagelijks te rennen?

Anyhow, Vorige week had ik een hele fijne run, het was eindelijk iets afgekoeld en ik liep weer in een mooie omgeving. Toen ik langs het bos liep, zat er ook een mooi zwart konijntje op me te wachten. Rennen met dieren maakt me altijd vrolijk. Wanneer ik in Utrecht loop, loop ik een gedeelte langs een woonwijk en daar kom ik altijd allerlei katten tegen. Als ik bij mijn ouders loop, loop ik door het bos en zie ik vaak eekhoorns of konijnen. Dat maakt het hardlopen zoveel mooier. Ik denk dat ik in zulke dingen momenteel maar motivatie moet vinden! Want als ik nu aan mijn laatste run denk, dan eindigen mijn hardloopschoenen hoe dan ook in de prullenbak! En dat laten we niet gebeuren! Dus mooie luchten en leuke dieren, kom maar op! Met stoepkrijttochten vermaak ik me ook wel hoor!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Maak je eigen schoonmaakrooster
10 manieren om online geld te verdienen
Geld verdienen met Pinterest
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
De Beste tips om te Ontspullen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



2 Reacties

  1. Liesbeth

    rennen blijft inderdaad leuk behalve als ik naaktslakken moet ontwijken liever pracht uitzicht op konijnen of wilde ganzen of wat dan ook. Straks eerst singelloop en dan op naar Amsterdam voor de 8 πŸ˜€

    Antwoord
    • Veerlez

      πŸ™‚ Naaktslakken heb ik gelukkig nog niet geraakt! πŸ˜‰
      Ik ga vanavond weer lopen, wel weer een stapje terug, want moeheid naar lowlands is groot πŸ˜‰

      Antwoord

Laat een reactie achter