Veerlez rent – week 9

door | jul 1, 2013 | 2013, Running | 1 reactie

In mijn post van maandag legde ik vast dat ik deze week weer zou gaan lopen. Door dat hier te zeggen en op twitter te vragen of mensen wilde helpen herinneren, ging ik deze week ook echt lopen. Dinsdag ging ik bij mijn ouders eten, ik zorgde daar precies op tijd te zijn, zodat ik nog even kon rennen. Vorige week was ik dat ook zo van plan, maar uiteindelijk besloot ik toen na het eten te lopen en ging vervolgens niet. Dus nu besloot ik gewoon meteen te gaan. En zwaar dat dat dat was! Ik had in twee weken tijd 1 maal gelopen, dus dat was wel te merken aan mijn uithoudingsvermogen. Ik had het zwaar. Ik rende les 25 waarin ik 13-13-8 liep. De eerste 13 vond ik duidelijk het zwaarste! Maar ik heb alle minuten volgehouden. Ik liep lekker door het bos en overal renden konijntjes rond en vervolgens liep ik ook nog door de koeien. Precies de juiste beloning voor mijn prestatie.

Donderdag ging ik weer rennen. Ik had mijn laatste stagedag achter de rug en vond dat toch lastig. Ik kon het er lekker uit rennen. Ik hield alles prima vol en vond het ook echt een lekkere run. Zo eentje waarvan je denkt ‘ohwja, daar doe ik het voor’

Vervolgens had ik vrijdag een congres waarvoor ik vroeg op moest en veel zou fietsen. Halverwege de route begon het te regenen en kwam ik een collega tegen waarbij ik mee kon rijden. dus de fietstocht werd wat korter. Zaterdag hielp ik met bouwen bij festival de Beschaving. Wat ik ook wel als workout kan rekenen. Door het bouwen van zaterdag op mijn bergschoenen kreeg ik last van mijn hield, waardoor ik zondag niet liep.
Maar ondanks dat, heb ik het wel weer goed opgepakt!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?1 Reactie

  1. BirdPlanet.nl

    Ohh, dat moment ‘daar doe ik het voor’ herken ik helemaal! Je bent goed bezig! Ik volg je nu op Bloglovin 🙂

    Antwoord

Laat een reactie achter