Veerlez rent – week 9

In mijn post van maandag legde ik vast dat ik deze week weer zou gaan lopen. Door dat hier te zeggen en op twitter te vragen of mensen wilde helpen herinneren, ging ik deze week ook echt lopen. Dinsdag ging ik bij mijn ouders eten, ik zorgde daar precies op tijd te zijn, zodat ik nog even kon rennen. Vorige week was ik dat ook zo van plan, maar uiteindelijk besloot ik toen na het eten te lopen en ging vervolgens niet. Dus nu besloot ik gewoon meteen te gaan. En zwaar dat dat dat was! Ik had in twee weken tijd 1 maal gelopen, dus dat was wel te merken aan mijn uithoudingsvermogen. Ik had het zwaar. Ik rende les 25 waarin ik 13-13-8 liep. De eerste 13 vond ik duidelijk het zwaarste! Maar ik heb alle minuten volgehouden. Ik liep lekker door het bos en overal renden konijntjes rond en vervolgens liep ik ook nog door de koeien. Precies de juiste beloning voor mijn prestatie.

Donderdag ging ik weer rennen. Ik had mijn laatste stagedag achter de rug en vond dat toch lastig. Ik kon het er lekker uit rennen. Ik hield alles prima vol en vond het ook echt een lekkere run. Zo eentje waarvan je denkt ‘ohwja, daar doe ik het voor’

Vervolgens had ik vrijdag een congres waarvoor ik vroeg op moest en veel zou fietsen. Halverwege de route begon het te regenen en kwam ik een collega tegen waarbij ik mee kon rijden. dus de fietstocht werd wat korter. Zaterdag hielp ik met bouwen bij festival de Beschaving. Wat ik ook wel als workout kan rekenen. Door het bouwen van zaterdag op mijn bergschoenen kreeg ik last van mijn hield, waardoor ik zondag niet liep.
Maar ondanks dat, heb ik het wel weer goed opgepakt!

One thought to “Veerlez rent – week 9”

Laat een reactie achter