Veerlez rent – week 8

door | jun 11, 2013 | 2013, Running | 1 reactie

Wat een weer was het deze week opeens! Lekker weer in de korte broek gaan rennen! Heerlijk! Ik wil niets anders meer! Deze week zijn mijn trainingen weer flink wat zwaarder geworden. 11-11-8 met 2 minuten pauze ertussen! Ik merk dat zulke afstanden toch lastig is in de stad. Al die stoplichten, dat vergt toch wel wat planning om niet hoeven stil te staan! Gelukkig heb ik een route waar dat vrij redelijk bij kan! 1 plek om even op te letten met oversteken, maar dat is ook bij een spoorwegovergang, dus dat gaat redelijk! Verder heb ik weer lekker gedonder gehad met mn Apps die dienst weigeren wanneer ik onderweg foto’s maak, dus geen foto’s meer tijdens het hardlopen, helaas!


Verder heb ik deze week naast het rennen, lekker gefietst! Ik moest een dagje naar school, dus dat leek me ideaal om met het mooie weer op de fiets te doen. Dus ik heb tussen het hardlopen door, ook nog eens 44 km gefietst! Het gaat de goeie kant op met mijn sportiviteit!

Maandag zou ik samen met een vriend eten en rennen, maar toen hij bij mij was bleek dat hij zijn ren spullen was vergeten. Zonde! Daarom besloten om op de dinsdag te rennen, lekker in het bos bij mijn ouders. Kon ik mooi de route rennen die twee weken geleden niet getracked was! Het was een heerlijke week waarin ik me echt lekker fit voelde. Hebben jullie ook een fijne week achter de rug?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
Het verhaal van een vleesboom
Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?
Habit Tracker + printable
De mooiste plekken om te suppen in Nederland
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?1 Reactie

  1. Sylvia Kuijsten

    Goed bezig! Ik ben weer wat gezonder gaan eten deze week, want tijdens tentamens mag ik van mezelf altijd ongegeneerd comfort food kopen, maar de tentamens zijn voorbij ๐Ÿ˜›

    Antwoord

Laat een reactie achter