Veerlez rent – week 8

Wat een weer was het deze week opeens! Lekker weer in de korte broek gaan rennen! Heerlijk! Ik wil niets anders meer! Deze week zijn mijn trainingen weer flink wat zwaarder geworden. 11-11-8 met 2 minuten pauze ertussen! Ik merk dat zulke afstanden toch lastig is in de stad. Al die stoplichten, dat vergt toch wel wat planning om niet hoeven stil te staan! Gelukkig heb ik een route waar dat vrij redelijk bij kan! 1 plek om even op te letten met oversteken, maar dat is ook bij een spoorwegovergang, dus dat gaat redelijk! Verder heb ik weer lekker gedonder gehad met mn Apps die dienst weigeren wanneer ik onderweg foto’s maak, dus geen foto’s meer tijdens het hardlopen, helaas!


Verder heb ik deze week naast het rennen, lekker gefietst! Ik moest een dagje naar school, dus dat leek me ideaal om met het mooie weer op de fiets te doen. Dus ik heb tussen het hardlopen door, ook nog eens 44 km gefietst! Het gaat de goeie kant op met mijn sportiviteit!

Maandag zou ik samen met een vriend eten en rennen, maar toen hij bij mij was bleek dat hij zijn ren spullen was vergeten. Zonde! Daarom besloten om op de dinsdag te rennen, lekker in het bos bij mijn ouders. Kon ik mooi de route rennen die twee weken geleden niet getracked was! Het was een heerlijke week waarin ik me echt lekker fit voelde. Hebben jullie ook een fijne week achter de rug?

One thought to “Veerlez rent – week 8”

Laat een reactie achter