Veerlez rent – week 6

door | mei 24, 2013 | 2013, Running | 0 Reacties

Het is de week van de color run! Ik hou me hart vast, aangezien mijn trainingen van vorige week nou niet noemenswaardig waren! Ook deze week begon met veel regen, waardoor ik hoopte dat ik wel kon gaan lopen. Op dinsdagen ga ik vaak bij mijn ouders eten, wat ik probeer te combineren met het lopen. Deze week kon ik pas wat later die kant op gaan, waardoor ik in de file terecht kwam. Hierdoor kwam ik pas een kwartier voor het eten daar, waardoor ik veel later kon lopen dan gepland. Ik heb braaf een uurtje gewacht en ben daarna naar buiten gegaan. Het begin van een nieuwe week met een nieuwe uitdaging. Deze week bestond het schema uit 5 – 7 – 7 – 5 met 2 minuten lopen ertussen. Wat een uitdaging! Maar het is me gelukt! Niet helemaal van harte, maar wel vol gelopen.

Donderdag een dag vol hagel, windvlagen en vooral veel regen. Ik was ‘s ochtends al bang dat het moeilijk zou vinden om een droog moment te vinden. Ik hield dus angstvallig de buienradar in de gaten. Ik zag dat het tussen half 4 en half 5 nog veel zou regenen, maar daarna droog zou zijn. Dus ik at op het laatst voor half 4 en wilde om half 5 vertrekken. Maar hoe meer ik de rader in de gaten hield, hoe meer regen er voorspelt werd. De zon scheen, maar mijn app zei dat het elk moment kon losbarsten. Dus ik deed nog even dit, ik deed nog even dat en uiteindelijk om kwart voor 6 gaf mijn radar aan dat het niet meer zou regenen. Dat werd mijn startsein! Uiteindelijk vertrok ik om 6 uur en had ik al 2 en een half uur niet gegeten, dat heb ik gemerkt! Ik ging langzamer dan dinsdag, vond het nog steeds een pittige run!

Op mijn fijne route vlakbij huis ligt al een week de weg open, vorige week was dat geen probleem omdat ik ook prima door de aarde kon lopen, maar deze week had het veel geregend dus was het een en al blubber! Mijn schoenen vonden dat iets minder leuk!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter