Veerlez rent – week 5

door | mei 21, 2013 | 2013, Running | 0 Reacties

Een nieuwe week, met nieuwe kansen. De uitdaging om 5 minuten achter elkaar te rennen, hopen om voor het eerst 5k te rennen en een week om wellicht m’n outfit weer uit te breiden. Deze week begon met veel regen. Mijn eerste loopdag van de week is de dinsdag en dinsdag was het snert weer. Eerst moest ik een dag werken, dus toen het weer nog redelijk was, zat ik binnen te zwoegen. Toen ik aan het eind van de middag door de regen naar huis fietste, zakte de moed me al in de schoenen. In de stortregen reed ik naar mijn ouders waar ik ging eten. Ik zag op de buienapp dat het niet meer droog zou worden en dat er nog veel meer regen zal vallen. Hoe ging ik in hemelsnaam lopen wanneer het echt met bakken uit de hemel kwam? Ik postte in de facebookgroep van #fitforsummer een berichtje met hoe andere meiden dat doen en kreeg meteen het advies om gewoon te gaan. Het dragen van warm genoege kleding is de beste tip, verder is het rennen alsnog lekker. Ik ben naar buiten gegaan en heb eigenlijk heerlijk gelopen. Bij mijn ouders kan ik mooi in het bos lopen, waardoor ik nog genoeg beschutting had om niet doorweekt thuis te komen. Uiteindelijk vond ik het heerlijk om gerend te hebben. In totaal 18 minuten rennen en 12 minuten lopen en eigenlijk ging het prima. Ik heb nu alweer zin in de donderdag.
Toen ik thuis kwam van deze run stond het eten klaar en kon ik aanschuiven bij het kijken van dwdd, waar toevallig een stukje over Evy ging! Erg leuk en motiverend om te zien!

Donderdag regende het de hele dag! Na mijn stagedag had ik een uur vrij en was ik van plan om te gaan lopen. Maar toen ik doorweekt thuis kwam en het nog bleef stortregenen besloot ik in de avond te gaan lopen. Maar toen ik om half 8 klaar was met werken, regende het nog erger. Ik hoopte mijn run te verplaatsen naar de vrijdag, maar na een werkdag van 10 uur en nog steeds veel regen, rende ik weer niet. Maar zaterdag rende ik wel. Het ging niet bijzonder goed, niet bijzonder slecht. Het was dΓ‘t ik ging! De weg die ik laatste 2 weken heb gerend was afgesloten, maar wel begaanbaar. Gelukkig wel toegankelijk, want wat een fijne route is het toch.

Het was geen goeie week voor het hardlopen met alle regen, maar gelukkig heb ik toch 2 keer van de 3 gelopen! Herkennen jullie dit? Dat de weersomstandigheden je loopplanning in de war schudden?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Leven uit een koffer
Hoe maak je het beste een reisverslag?
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



0 reacties

Laat een reactie achter