DIY glitterschoenen

door | mrt 26, 2013 | 2013, DIY | 0 Reacties

Op Pinterest en op de fashionblogs zie je ze vaak voorbij komen; glitterschoenen. Het is ook makkelijk om zelf te maken, want wat heb je nou helemaal nodig?
* een paar schoenen
* goede lijm (ModPodge is te koop bij de Pipo’s)
* glitters (Zeeman, 6 buisjes voor 0.99)
* kwastje wat vies mag worden
* tape op de zool af te plakken

Indien je veterschoenen hebt, haal je de veters eruit, zorg dat de schoenen schoon zijn. En plak de stukken af waar je geen glitters wil hebben. Meng de glitters en de verf. Wij hadden geloof ik 6 pakketjes gekocht en hebben daarvan een leuk mixje gemaakt. Er zit rood in, paars, zilver, groen en nog wat kleine roze glitters. Sla gewoon lekker in en ga ermee aan de slag. Het is een leuk freubelwerkje met een leuk resultaat. Bedenk wel dat als je het gaat maken, je hele huis onder de glitters zit. Zorg dus voor een goeie ondergrond en dat je stofzuiger in de buurt staat!

Ik heb mijn schoenen achteraf niet behandeld, want wanneer ik zou gaan vernissen dan denk ik dat mijn schoenen helemaal niet meer ademen en dat lijkt me ook niet heel fijn. Ik laat wel af en toe wat glitters achter, maar ach, glitters maken het leven toch alleen maar leuker? Het leuke van mijn glitterschoenen is dat ze in elk licht weer een ander kleurtje zijn!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Het verhaal van een vleesboom
Leven uit een koffer
Begin een capsule wardrobe

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



0 reacties

Laat een reactie achter