De Beschaving: Kensington

door | jul 2, 2013 | 2013 | 0 Reacties

Het komt steeds dichterbij, festival de Beschaving! Het feestje gaat bijna beginnen. Om me een beetje voor te bereiden ben ik een beetje naar de line up aan het luisteren, waaronder Kensington! Ik moet toegeven dat ik de hype rondom Kensington de laatste tijd niet echt heb meegekregen. Voor mij bleven ze toch altijd het middelbareschool bandje. Vroeger, toen ze nog Quad, heette. Toen waren ze de schoolband van een middelbare school hier uit de buurt. De drummer zat bij mijn toneelgroep, waardoor ik naar alle concerten in de buurt ging. Leuk bandje, met liedjes die in je hoofd blijven zitten. Die liedjes, die hebben ze altijd al gemaakt.

Bron: Youtube

Hierboven staat het nummer Make it Count, wat toendertijd mijn favoriet was. Dan spreken we over 10 jaar geleden! En nu, 10 jaar later ga ik ze weer zien spelen, in een nieuwe formatie en nadat ze knijter goed zijn geworden! Iedereen kent ze! Ennu,m 10jaar later, heb ik ze weer op repeat staan! Hun nieuwste single, Ghosts, wat een mooi nummer is dat zeg! Ik ga ze op de beschaving zien spelen! Ik zou zeggen, kom ook naar de beschaving en zie ze spelen!

Bron: Youtube

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Leven uit een koffer
Hoe maak je het beste een reisverslag?
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



0 reacties

Laat een reactie achter