Catlove

door | mrt 29, 2013 | 2013, Persoonlijk | 2 reacties

Mijn kat Daan is awesome. Eind augustus heb ik haar in huis genomen nadat ze 2 jaar op straat heeft geleefd. Ze was ontsnapt uit haar reismandje toen ze met haar vorige eigenaar naar de dierenarts ging. Ze heeft al die tijd op straat rondgelopen en heeft daar aardig wat trauma’s opgelopen. Ze heeft iets met haar stembanden, waardoor ze niet normaal kan miauwen. Ze ziet niet erg goed, waardoor ze soms totaal mis springt of tegen de deur aanloopt. Het heeft maanden geduurd voordat ze zich bij mij thuis voelde. Maar nu is het het meest fantastische beestje ooit! Ze volgt me overal! Kruipt bij me in bed wanneer ik mijn hoofd mijn kussen raakt. Het is het liefste beestje ooit.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Habit Tracker + printable
Het verhaal van een vleesboom
3 IJslandse series op Netflix
Beleggen met BUX Zero
Begin een capsule wardrobe

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?2 Reacties

 1. poesewoes

  Wat een lief beestje!
  Wij hebben onze dikke rosse kater, Garfield, ook van het straat geplukt. En ook hij heeft trauma’s, zo mag je hem bijvoorbeeld niet oppakken. Maar verder is het echt een prachtkat!

  Antwoord
  • Veerlez

   Dat niet oppakken is wel herkenbaar, dat was bij Daan ook heel erg in het begin, tegenwoordig vind ze het wel best, maar ik doe het alsnog zo min mogelijk!
   Waaraan merk je nog meer aan Garfiels dat hij trauma’s heeft? 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Catlove 2 | VEERLEZ - [...] merkte hoe leuk ik het eigenlijk vond om vorige week de post Catlove te maken. Mijn kat is één…

Laat een reactie achter