Bad day

door | mei 3, 2013 | 2013 | 0 Reacties

Het overkomt je wel eens, dat je een rot dag hebt. Soms kan je er beter niks aan doen en je gewoon in je huis opsluiten, maar soms is het een beter idee om jezelf op te vrolijken. En hoe dan? Met allerlei lieve en leuke filmpjes, kattenplaatjes en noem maar op hoeveel leuks er te vinden is! Ik richt me vandaag vooral op de wat als en op the voice! Hier mijn favorieten

Films

De aftiteling van New Years Eve! Sowieso een feel-good-movie den top, maar in de aftiteling, geweldig. Zac Efron is geniaal met zijn gekke dans movies. Michelle Pheiffer die echt goed in haar rol zit en nog wat grappige bloopers.

Wat als…

Wat als duiven groter waren


Wat als je alles letterlijk neemt


Wat als huisdieren groter waren

The Voice

Ik ben een groot fan van the voice. Zowel de usa als de uk versie. Ik vind de coaches helemaal geweldig, in de amerikaanse variant dan. Adam Levine (do i need to say more?) & Blake Shelton. Die tweede is voor jullie vast een vreemde. Blake Shelton is een country zanger! Voor the voice kende ik hem eigenlijk ook nog niet, maar sindsdien ben ik fan! In dit filmpje zingt zijn kandidate Cassadee Pope een nummer wat Blake zelf heeft geschreven, over het verlies van zijn broer. Zij zingt het voor haar overgrootvader, waar zij een goeie band mee had. Het verdriet van beide is zichtbaar in het optreden. Ik kan het niet kijken zonder meteen vol te schieten!


Zoals gezegd, ook een fan van de UK versie. De coaches spelen leuk op elkaar in, de kandidaten zijn verschillend, nuchter, grappig of emotioneel. Dit is daar ook een voorbeeld van.


Dit vind ik nou de kracht van the voice. Dat coaches vragen om nog een liedje te zingen! De rest van de coaches mochten niet omdraaien omdat hun team al vol zat.

Bron: Youtube

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Maak je eigen schoonmaakrooster
10 manieren om online geld te verdienen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



0 reacties

Laat een reactie achter