Afstudeerlino

door | nov 21, 2013 | 2013, Afstuderen | 6 reacties

Gisteren heb ik eindelijk mijn scriptie afgerond! Na nog een heleboel te herschreven hebben in de afgelopen 2 dagen heb ik hem eindelijk verstuurd! Nu ligt hij bij mijn evaluatiegroep en kan ik er even niks aan doen. Nou is er natuurlijk nog genoeg te doen, maar ik had gisteren toch heel even het idee van rust. Dus halverwege de dag besloot ik om naar mijn atelier te gaan, om nog eens na te denken over mijn beeldende presentatie. Want dat is ookal over anderhalve week weer. Tijd vliegt als je afstudeert! Het is dood eng allemaal, maar ik ben blij dat het al bijna allemaal weer voorbij is!

Het is heerlijk hoor, om af te studeren. Eindelijk! Ik schrijf over een onderwerp wat ik leuk vind, ik kan mijn eigen uren bepalen (ahum, ik zit elke dag te blokken, hoe dan ook!) en ik own de school. Want ja, als je elke dag naar school gaat, dat kent iedereen je wel. Ik loop op mijn sloffen door het gebouw, hoe erg kan het zijn? Gelukkig zijn de laatste lootjes in zicht! Het beeldend bezig zijn is wel een fijne afwisseling. Van dat eeuwige gestaar naar het beeldscherm word je tureluur! En schrijven, dan gaat al helemaal niet meer. Dus hier de afbeeldingen die ik gisteren maakte in het atelier.

Ik had in deze post al een keer uitgelegd over de foto’s die ik wilde omzetten tot werkstukken. Ik heb een leuk idee, wat ik nog niet ga verklappen, maar het heeft met glazen potjes te maken! Dit weekend ga ik het plan uitvoeren, dus dan komt er meer! Maar voor nu heb ik de foto uitgegutst en afgedrukt!

 

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Het verhaal van een vleesboom
Leven uit een koffer
Begin een capsule wardrobe

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



6 Reacties

  1. karlijn

    Zoals ik op instagram al zei, ik vind ze alweer zo mooi 🙂 Ik vind gutsen echt een leuke techniek en vooral die paars/blauwe en diegene er rechts naast vind ik heel mooi.
    Gefeliciteerd lieve Veerle! Zo goed als klaar, daar mag je inderdaad wel even pauze voor nemen 🙂

    Antwoord
    • Veerlez

      Maar pauze, daar heb ik eigenlijk niet echt tijd voor. Toch vandaag maar even een rustig dagje thuiswerken ingepland! Ondanks dat ik daar geen tijd voor heb 😉

      Antwoord
  2. Stella

    Wat fijn dat je dat eerste deel in ieder geval lekker af hebt! Ik kan me echt voorstellen hoeveel tijd en moeite daarin gestopt is! Heel erg veel succes met het beeldende gedeelte! Ik vind je werk erg mooi! Vooral de afbeelding waar paars en blauw in verwerkt zit! Liefs, Stella.

    Antwoord
    • Veerlez

      Dankje! Ik ben ook blij dat het eerste deel erop zit, ik heb er nog wel wat zorgen over, maar ach, dat zien we wel weer als ik het terug krijg! Helaas heb ik nu het gevoel bijna klaar te zijn, schijn vrijheid 😉 Want ik moet heel hard aan de bak!
      En ik denk dat ik die paars blauwe wel ga gebruiken 🙂

      Antwoord
  3. liesbeth

    heb je nog potjes nodig 🙂

    Antwoord
    • Veerlez

      Nee momenteel niet. Ik ga vandaag even kijken hoe ver ik kom met wat ik heb! Volgens mij wel genoeg! Ik stuur je later nog foto’s 🙂

      Antwoord

Laat een reactie achter