Jungle Muurschildering

door | apr 9, 2012 | 2012 | 0 Reacties

Jungle Muurschildering
Een vriendin, Sharon, vroeg mij laatst of ik haar wilde helpen met een muurschildering. Meteen reageerde ik enthousiast! Er is niet veel wat ik leuker vind dan schilderen. Afgelopen weekend was het dan zover. We gingen aan de slag! We zijn aardig wat tijd kwijt geweest met de beamer en de instellingen. Maar gelukkig kregen we alle apparatuur aan de praat en konden we toch beginnen, een aantal uur later dan gepland. We hebben 2 dagen geschilderd. Met veel pijn in onze handen is dit ons resultaat. Er komen nog allerlei effecten in en er komt nog een donkere rand omheen en sommige vlakken (zoals al het groene) moeten nog een keer. Dus er zit nog wel een dag werk in! Maar het is een mooi resultaat!

In progress

Ik geniet ook altijd van een omgeving wanneer deze vol staat met verf en kwasten e.d. Daarom hier nog een foto van onze werkomgeving

Werkomgeving

werkomgeving

En het mooie is nog dat ik van Sharon als dank een schilderezel heb gekregen die bij haar in de weg stond! Dus de plannen om een ezel te bouwen staan nu op een laag pitje!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter