Hoe werkt het overnachten op de Camino de Santiago

Hoe werkt het overnachten op de Camino de Santiago

Wanneer je de Camino de Santiago wilt gaan lopen, zal je vast al de vraag hebben gehad ‘waar ga ik dan slapen?’ Het is zeker een vraag die ik mijzelf vaak gesteld heb. Het mooie van de camino is, dat dat juist iets is wat je nooit gaat weten. In ieder geval, dat was grotendeels het geval van mijn camino. In dit artikel lees je alles over het overnachten op de Camino de Santiago.

Lees meer…

3x de beste tools voor jouw online leeromgeving

3x de beste tools voor jouw online leeromgeving

Er zijn een heleboel verschillende softwares in omloop en daardoor kan het lastig zijn om de meest werkbare combinatie te vinden wanneer jij je eigen online leeromgeving wilt bouwen. Daarom heb ik hier een overzicht met welke Nederlandse software er beschikbaar is. Alle software werkt goed met elkaar samen, wanneer je weet hoe het in te stellen. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan weet je me te vinden!

Lees meer…

Wat zou ik nu anders doen op de Camino de Santiago?

Wat zou ik nu anders doen op de Camino de Santiago?

Afgelopen september heb ik de Franse route van de Camino de Santiago gelopen. Dit was de eerste keer dat ik zo een grote tocht liep en daarmee heb ik een aantal klassieke beginnersfouten gemaakt. Als ik het nog een keer zal doen (en dat ga ik zeker!) dan zou ik zeker een aantal dingen anders doen. Het leek me fijn om dit op papier te zetten, zodat jij en ik daar van kunnen leren. Lees snel mee naar wat ik anders zou doen op mijn volgende camino.

Lees meer…

23x Betaalbare Cadeaus voor Digital Nomads

Dit zijn de best Betaalbare Cadeaus voor Digital Nomads

Ondertussen leef ik alweer een heel aantal jaar als digital nomad en weet ik precies hoe moeilijk het is om een cadeau te vinden voor andere digital nomads of om cadeaus te vragen als digital nomad. Als Digital Nomad leef je met een erg minimalistische levensstijl omdat je al je spullen altijd op je rug wilt dragen. Alles wat je krijgt, moet nuttig zijn, anders zal je het niet meenemen.

Ben jij op zoek naar betaalbare cadeaus voor digital nomads? Zoek dan niet verder. Hier is een hele lijst met allerlei verschillende opties als cadeau voor een digital nomad.

Lees meer…

Mijn uitrusting tijdens de Camino de Santiago

Mijn uitrusting tijdens de Camino de Santiago

De vraag die je je het meest gaat afvragen voordat je de Camino gaat lopen, is wat je mee gaat nemen. Hoe bepaal je wat je meeneemt, wat heb je echt nodig voor je uitrusting tijdens de Camino de Santiago en wat ga je missen. In dit artikel neem ik je mee in wat ik precies bij me had en wat mij betreft de essentiele dingen zijn in je uitrusting tijdens de Camino de Santiago.

Lees meer…

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?