Wandelverslag van Lee Trail in Luxemburg

Wandelverslag van Lee Trail in Luxemburg

In dit artikel vind je alle informatie om de Lee Trail in Luxemburg te gaan wandelen. Heb jij altijd al een langeafstandswandeling in Luxemburg willen doen? Ben jij aan het trainen voor de Camino de Santiago en wil jij de hoogtemeters oefenen, dan is dit de juiste langeafstandswandeling. In de zomer van 2023 ben ik naar Luxemburg gegaan om de Lee Trail te wandelen en hier vertel ik je alles over het wandelen van de Lee trail.

Lees meer…

Essentiële Wandeltips voor Beginners

Essentiële Wandeltips voor Beginners

Ben je een beginner die interesse heeft in wandelen en langeafstandswandelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost deel ik handige tips en advies om je op weg te helpen. Of je nu van plan bent om een korte wandeling te maken of jezelf wilt uitdagen met een langeafstandswandeling, deze essentiële wandeltips voor beginners zullen ervoor zorgen dat je goed voorbereid op pad gaat.

Lees meer…

Ik ga de Camino de Santiago lopen

Ik ga de Camino de Santiago lopen

Het is tijd voor een nieuw avontuur, namelijk het lopen van de Camino de Santiago de Compostela. Het begon als een kleine vonk van interesse door het lezen van een aantal boeken en heeft zich ontwikkeld tot een vastbesloten besluit om deze pelgrimage te gaan lopen. In dit artikel vertel ik je wanneer ik de Camino de Santiago ga lopen, hoe ik het ga doen met werk en wat ik doe ter voorbereiding van het wandelen.

Lees meer…

5 dingen waar je rekening mee wilt houden als je een Virtual Assistent wilt inhuren

Virtual Assistent inhuren

Als online ondernemer begrijp je dat het onmogelijk is om alles zelf te doen. Om jouw werkzaamheden effectief en efficiënt uit te voeren, is het vaak essentieel om bepaalde taken uit handen te geven. Het inhuren van een Virtual Assistant (VA) kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Een Virtual Assistant is een professionele ondersteuner die op afstand diverse taken kan uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Wil jij een Virtual Assistent inhuren? Lees dan hier waar je allemaal rekening mee moet houden!

Lees meer…

Fishermen’s trail Etappe 7: Aljezur – Arrifana

Mijn ervaringen met het lopen van de Fishermen's trail Etappe 7: Aljezur - Arrifana

Verken de adembenemende schoonheid van de Fishermen’s trail tijdens de zevende etappe van Aljezur naar Arrifana. Deze wandeltocht belooft een onvergetelijke ervaring te bieden, met prachtige landschappen, betoverende stranden en een reeks fascinerende hoogtepunten. Van een betoverende zonsopkomst tot het genot van lunchen met uitzicht op een ooievaarsnest, deze etappe zit vol verrassingen. Lees mee met dit wandelverslag van de Fishermen’s trail Etappe 7: Aljezur – Arrifana.

Lees meer…

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?