December maandoverzicht

door | dec 30, 2015 | Persoonlijk | 4 reacties

In november plaatste ik voor het eerst een maandoverzicht en dat vond ik leuk om te doen. Daarom heb ik ervoor gekozen om dit voor december weer te doen. December had een paar uitersten. Een aantal extreem leuke dagen en een aantal hele nare dagen. Deze maand bezocht ik de kaakchirurg en de tandarts en leek het erop dat mijn ontsteking ein-de-lijk weg is! Heel fijn nieuws dus! Ik begon ook weer met werken en vierde kerst op een wat andere manier dan normaal. Kijk je mee naar mijn december maandoverzicht? 

1 december voelde als de laatste dag om alle leuke dingen te doen, ik sprak af met een vriend om naar de film te gaan. We liepen vanaf het Leideplein naar de bioscoop en toen kwam het spontane idee om naar het Van Gogh Museum te gaan! Daar is momenteel de Munch : Van Gogh tentoonstelling, Wat een enorme aanrader is dat! Snel gaan dus, hij is tot half januari nog!

We gingen daarna eten bij de Foodware, wat mijn favoriete eetspot in Amsterdam is! Daarna gingen we naar de bioscoop in de Filmhallen (tip!), we gingen naar Bridge of Spies. Marlous had erover geschreven in haar weekoverzicht, waardoor ik enthousiast was geworden. Steven Spielberg en Tom Hanks, hoe dan ook een geweldige combinatie. Zeker een aanrader!

De volgende dag was het dan zo ver, ik ging naar de kaakchirurg. Ondanks de verdoving heb ik alles gevoeld. Het resultaat van mijn kaakchirurg bezoek, was een enorme hamsterwang, wat eigenlijk wel weer grappig was. Helaas was het resultaat ook heel veel pijn, snot en tranen.

Ik vierde zowel op 4 en 5 december Sinterklaas. Op 4 december samen met onder andere Marlou, 5 december met ons gezin. Ik kreeg een ijsbeerkussen (die zie je later met Daan op een foto), cactus en bookmarkers bij het dobbelspel. Mijn surprise was – natuurlijk – een tand. Mijn cadeautjes waren: Polaroid pakketje (heel handig voor doel nummer 26), Dream cream van de Lush en een posca marker! Dankjewel Sinterklaasjes!

Ik had een rustig weekje gepland in verband met mijn herstel van de kaakchirurg. Ik heb deze week wel lekker door Utrecht gewandeld, om aan mijn december doel te voldoen.


Het leek al stukken beter te gaan, dus ik kon mijn plannen uitvoeren. Ik ging op 1 dag naar de huisarts, koffie drinken, naar Song of the Year in TivoliVredenburg (op de foto speelt John Coffey), uit eten én nog naar een feestje. Wonderbaarlijk had ik voor alles energie en was ik niet eens doodmoe de dagen erna! yeaaaaah!


Ik ging naar de tandarts en daar bleek alles oké te zijn met mijn gebit, na mijn bezoekje aan de kaakchirurg. Ik vond het ook erg mooi dat ik diezelfde dag in Loslaten deze uitspraak las! Perfect! Ik ben na mijn tandartsbezoek meteen door naar de Ikea gegaan om taart te eten! Helaas was die niet zo fotowaardig, maar wel erg lekker!


Ik werkte tijdens de kerstdrukte bij de Post! Ik was zo goed in het sorteren dat ik zelfs met mijn rug op RTV Utrecht kwam! Die rug herken je wellicht van al mijn IJsland foto’s. Mocht je het in bewegend beeld willen zien, dan kan dat hier. Het filmpje staat rechtst boven!


Ik heb 3 weken lang bij de post gewerkt, het waren veel lange dagen, maar vooral met een hele gezellige groep! Dat maakt het toch minder zwaar om de hele dag binnen te zitten. Tijdens de echt drukte periode was het al donker als we aankwamen en als we weg gingen. Gelukkig waren er ook rustige dagen en konden we soms eerder weg.


Met Kerstavond had ik mijzelf uitgenodigd bij een vriend van mij. We zochten al een tijd lang een avond om af te spreken en daar leek me deze avond zeer geschikt voor. Ik kreeg een heerlijk zelfgemaakt maaltje voorgeschoteld, at mijn eerste ijsje sinds het hele kiespijn-ontsteking-gebeuren en keek voor het eerst naar een Star Wars film. Dit is in verschillende vriendschappen en nogal teer puntje geweest, ik had nog nooit een Star Wars film gezien! Iedereen riep heel hard dat ik het geweldig zou vinden en dat bleek waar te zijn. Nu nog snel episode 5, 6, 1, 2, 3 kijken voor ik naar de bioscoop kan!


Ik heb eigenlijk niet echt kerst gevierd. Ik ben wel langs mijn oma gegaan, omdat ik me geen kerst kan voorstellen zonder bij mijn oma langs te gaan. In het verzorgingstehuis waar oma woont, hadden ze deze leuke huisjes neergezet. Dit is voor mij enorme jeugdsentiment, omdat vroeger de hele maand december bij ons thuis onze huisjes in het raamkozijn stonden! De rest van de tijd hebben we alle acht de  Harry Potter films gekeken! Het was wel even doorbijten, maar mede daarmee heb ik op het nippertje nog mijn Movie Challenge gehaald!


Na zoveel tijd thuis te hebben gezeten, snapte Daan niet helemaal wat er gebeurde toen ik weer ging werken. Het gevolg is dat ze heel knuffelig is en zodra ik thuis ben, niet meer van mijn zijde wijkt. De kattenliefde

December was uiteindelijk een heerlijke maand, wellicht dat dat ook iets te maken had met het zachte weer. Ik liep een groot deel van deze maand nog gewoon in mijn zomerjas! Heerlijk!

Hoe was jou december maand? Wat was het leukste wat je gedaan hebt?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Het verhaal van een vleesboom
Leven uit een koffer
Begin een capsule wardrobe

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



4 Reacties

  1. Irma

    Fijn overzichtje dit! Wat naar dat je alles gevoeld hebt joh, lijkt me pijnlijk! Hopelijk is de pijn ondertussen helemaal weg! Fijne dagen!

    Antwoord
  2. Anne

    Meh, wat stom van de kaakchirurg inderdaad, maar: gelukkig stonden er allerlei leuke dingen tegenover ;). Mijn december was eigenlijk heel oké, ik was nog de hele maand vrij dus heb best rustig aan gedaan. Fijn! Wens je een goede jaarwisseling 🙂

    Antwoord
  3. Sas

    Oh kattenliefde is altijd erg fijn! En pfff, de kaakchirurg.. Ik heb echt nog nachtmerries van mijn verstandskiezen, laat staan…

    Ik wens je nog een fantastisch 2016 wensen!

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik heb het geluk dat mijn verstandskiezen wel erg meevielen, wellicht dat het daarom nu zo vervelend was 😉

      Ik wil jou ook een heel mooi 2016 wensen! Dat je nog maar veel fijne dingen mag doen en fijne blogs mag schrijven 🙂

      Antwoord

Laat een reactie achter