juni_maandoverzicht

Juni maandoverzicht

juni_maandoverzicht

Juni is al ruim een maand voorbij, maar ik kan nog even genieten van die mooie maand, want jullie hadden mijn maandoverzicht nog tegoed. Dus we gaan gauw terug in de tijd. Juni was een volle maand, de laatste maand voor het festival. Een fijne periode met elke dag deBeschaving. Ik gooide weer een kleurtje in mijn haar, bezocht mijn oma en genoot van bijna elke minuut. Kijk je mee naar mijn juni maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer

geluksmomentjes

Geluksmomentjes #4

geluksmomentjes
Om het half jaar post ik ongeveer een lijstje met geluksmomentjes. Ik vond het nu wel weer tijd voor een dosis positiviteit op mijn blog. Positiviteit heb je tenslotte nooit genoeg! Ik hoop dat dit jullie inspireert om ook weer eens stil te staan bij alle mooie dingen in het leven. Hoe meer je er op focust, hoe mooier het ook zal zijn! Geniet, verspreid en leef!

(meer…)

Lees meer

week7_donderdag

Weekoverzicht #7: een ontruiming, een bleekscheet en cocktails!

week7_donderdag

Voordat de echte drukte begint, was het nog tijd voor een weekoverzicht. Want vanaf vandaag is de opbouw van deBeschaving begonnen. Ik bivakkeer nu praktisch elk moment dat ik wakker ben in de Botanische Tuinen! Het buitenspelen is begonnen! Maar eerst was daar nog de afgelopen week. Een standaard kantoor week met nog een paar uitstapjes. Kijk je mee hoe mijn laatste ‘normale’ week was?

(meer…)

Lees meer

week6_zaterdag1

Weekoverzicht #6: Roze haar, een camper en een selfiestick

week6_zaterdag1

Aanvankelijk had ik een hele rustige week voor de boeg. Gewoon werken en niet te veel afspraken. Uiteindelijk werd het een gezellig, gevulde en gekleurde week. Ik gebruikte vrij vaak de selfiestick, ik ging spontaan langs mijn ouders en oma en ik besloot mijn haar weer een kleurtje te geven. Een gezellige week waarbij het mooie weer natuurlijk erg welkom was. Kijk je mee met mijn week?

(meer…)

Lees meer