Verdriet is een raar ding


Verdriet kan verscholen zitten in de alledaagse dingen van het leven, maar ook in de bijzonderheden. Verdriet kan het gemis van een persoon zijn, of van een gevoel. Het kan voortkomen uit een gebrek of bijvoorbeeld liefde. Het kan zitten in het besef van iets nooit meer, of elke keer maar weer. Verdriet hoeft geen aanwijsbare reden te hebben, soms is het er gewoon. Verdriet kan zich uiten in stilte, lachen, huilen of wat dan ook. Er is geen universele manier van verdriet tonen of ervaren. Verdriet is voor een ieder anders en dat maakt het soms zo verdomd moeilijk.

(meer…)

Lees meer

Maak je eigen Miracle Morning

Maak je eigen Miracle Morning
The Miracle Morning is een populaire manier om je ochtend mee te beginnen. Het bevat een vast aantal onderdelen die je op je eigen manier kunt invullen. Toch houden mensen vaak vast aan de volgorde en onderdelen die Hal Elrod heeft verzonnen. In dit artikel laat ik je zien hoe je je eigen ochtendritueel kan samen stellen en het toch nog gebaseerd is op The Miracle Morning. Kijk je mee hoe je je eigen Miracle Morning maakt?

(meer…)

Lees meer

6 tips om je perfecte to do list uit te voeren

Foto via Unsplash: Glenn Carstens-Peters

Iedereen maakt ze wel; to do lists. Vorige week heb ik je verteld waar je op moet letten om de perfecte to do list samen te stellen. We hebben het erover gehad welke punten je erop zet en hoe je je punten ook het beste kunt afwisselen. Maar met het maken van je to do list ben je er nog niet helemaal. Je moet je punten ook tot uitvoering brengen. Hier geef ik je mijn 6 tips om je perfecte to do list ook tot uitvoering te brengen.

(meer…)

Lees meer

How to: Bullet journal

Foto via Unsplash: Glenn Carstens-Peters

Foto via Unsplash: Glenn Carstens-Peters

Het is alweer een jaar dat ik alles bijhoudt in mijn bullet journal. Ik ben nu bezig in mijn 4de bullet journal en ik kan echt niet meer zonder. Ik heb geen dure agenda meer, ik heb mijn bujo en that’s it! Je ziet de bullet journal steeds vaker voorbij komen, verschillende bloggers zweren er bij en dat is niet voor niets. Hier leg ik uit waarom ik zo fan ben van mijn bullet journal!
(meer…)

Lees meer