Augustus maandoverzicht

Wat een maand, wat een maand! Een maand vol uitersten. Enerzijds lekker rustig qua werk, focussen op Fringe en niks anders. Maar ook nog even een weekendje naar Zurich en een dagje naar Lowlands. Ik heb veel fijne mensen gezien en weer naar Amsterdam gefietst. Mijn spullen even naar Amsterdam verhuisd en rondgelopen in vogelpakken, Augustus was geweldig. Kijk je mee naar mijn augustus maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer

juli maandoverzicht

Juli maandoverzicht

juli maandoverzicht

Juli is een heerlijk drukke festivalmaand geweest. Als ik niet aan het werk was op festivals, dan was ik wel naar festivals toe. Of ik was gewoon even op vakantie, of ik combineerde dat nog even. Het was een maand dat ik ook nog eens heel veel pizza heb gegeten, ik ben tenslotte naar Italië op vakantie geweest. Het was een maand om van te genieten. Kijk je mee naar mijn juli maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer

Mei maandoverzicht

Deze maand begon ik in het ouderlijk huis waar ik net een weekje had opgepast. Ik was lekker tot rust gekomen en had veel leuke dingen gedaan, zoals de tulpentocht. Vanuit het ouderlijk huis ging ik werken voor Bevrijdingsfestival, ging ik op vakantie naar Bulgarije en werkte ik aan BuitenLand festival. Het was een heerlijke maand vol leuke mensen. Kijk je mee naar mijn mei maandoverzicht? (meer…)

Lees meer

April Maandoverzicht

Maandoverzicht april

April Maandoverzicht

April was een lekkere diverse maand. Ik heb veel mooie plekken opgezocht en veel fijne mensen om me heen gehad. Fijne momenten met familie, maar ook met vrienden en collega’s. Een reisje naar Berlijn en mooie wandelingen door Nederland. Een heerlijke maand. Kijk je mee naar mijn april maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer