Maak je eigen Miracle Morning

Maak je eigen Miracle Morning
The Miracle Morning is een populaire manier om je ochtend mee te beginnen. Het bevat een vast aantal onderdelen die je op je eigen manier kunt invullen. Toch houden mensen vaak vast aan de volgorde en onderdelen die Hal Elrod heeft verzonnen. In dit artikel laat ik je zien hoe je je eigen ochtendritueel kan samen stellen en het toch nog gebaseerd is op The Miracle Morning. Kijk je mee hoe je je eigen Miracle Morning maakt?

(meer…)

Lees meer

6 tips om je perfecte to do list uit te voeren

Foto via Unsplash: Glenn Carstens-Peters

Iedereen maakt ze wel; to do lists. Vorige week heb ik je verteld waar je op moet letten om de perfecte to do list samen te stellen. We hebben het erover gehad welke punten je erop zet en hoe je je punten ook het beste kunt afwisselen. Maar met het maken van je to do list ben je er nog niet helemaal. Je moet je punten ook tot uitvoering brengen. Hier geef ik je mijn 6 tips om je perfecte to do list ook tot uitvoering te brengen.

(meer…)

Lees meer

How to: Bullet journal

Foto via Unsplash: Glenn Carstens-Peters

Foto via Unsplash: Glenn Carstens-Peters

Het is alweer een jaar dat ik alles bijhoudt in mijn bullet journal. Ik ben nu bezig in mijn 4de bullet journal en ik kan echt niet meer zonder. Ik heb geen dure agenda meer, ik heb mijn bujo en that’s it! Je ziet de bullet journal steeds vaker voorbij komen, verschillende bloggers zweren er bij en dat is niet voor niets. Hier leg ik uit waarom ik zo fan ben van mijn bullet journal!
(meer…)

Lees meer

Uit je comfort zone!

In 2017 ben ik begonnen met het bijhouden van een lijstje van dingen die ik voor het eerst doe. Ik denk dat het belangrijk is om te focussen op de nieuwe dingen, omdat je met nieuwe dingen buiten je comfort zone treed. Het is goed om je oude patronen te doorbreken en je te blijven ontwikkelen. Buiten je comfort zone ligt de ruimte om te groeien. Wellicht mislukt er wel eens iets als je uit je comfort zone treedt, maar dan kan je er alsnog een goede les van leren. Mijn ervaring is dat buiten je comfort zone de mooiste ervaringen gebeuren.

(meer…)

Lees meer