April Maandoverzicht

Maandoverzicht april

April Maandoverzicht

April was een lekkere diverse maand. Ik heb veel mooie plekken opgezocht en veel fijne mensen om me heen gehad. Fijne momenten met familie, maar ook met vrienden en collega’s. Een reisje naar Berlijn en mooie wandelingen door Nederland. Een heerlijke maand. Kijk je mee naar mijn april maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer

32 things before i turn 32 – update 2

bucketlist voor mijn 32e verjaardag update 2
Een half jaar geleden maakte ik een bucketlist voor mijn 32e verjaardag. Ondertussen zijn we 6 maanden verder en heb ik een aantal dingen van mijn lijstje kunnen afstrepen. Ik heb een aantal dingen gedaan, juist omdat ze op dit lijstje stonden. Zonder deze lijst had ik ze waarschijnlijk nog maanden, al dan niet jaren, kunnen uitstellen. Ben je benieuwd naar welke dingen ik van mijn lijstje kan afstrepen? Kijk dan gauw mee!
(meer…)

Lees meer

Maart maandoverzicht

Wat was maart een fijne maand! Ik heb mooie plekken bezocht, veel pizza gegeten en ben bewust bezig geweest. Deze maand was als een leeg blad wat ik opnieuw kon invullen. Een fijne maand vol goed gezelschap en fijne lessen. Ik heb een weekje op het ouderlijk huis gepast en was weer even heerlijk zen. Ik ging op srprs.me tripje en genoot van een korte stedentrip. Heerlijk! Kijk je mee naar mijn maart maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer

Verdriet is een raar ding


Verdriet kan verscholen zitten in de alledaagse dingen van het leven, maar ook in de bijzonderheden. Verdriet kan het gemis van een persoon zijn, of van een gevoel. Het kan voortkomen uit een gebrek of bijvoorbeeld liefde. Het kan zitten in het besef van iets nooit meer, of elke keer maar weer. Verdriet hoeft geen aanwijsbare reden te hebben, soms is het er gewoon. Verdriet kan zich uiten in stilte, lachen, huilen of wat dan ook. Er is geen universele manier van verdriet tonen of ervaren. Verdriet is voor een ieder anders en dat maakt het soms zo verdomd moeilijk.

(meer…)

Lees meer