septembermaandoverzicht_

September maandoverzicht

septembermaandoverzicht_
September was natuurlijk de maand van de nazomer. De maand van heerlijk chillen aan de waterkant, zwemmen in de Maarseveense plassen. Spontane roadtripjes naar de Hoge Veluwe en Texel met mijn moeder. Vrijwilligen bij het Snor festival en op de valreep werd het ook nog de maand van mijn haar doneren bij Stichting Haarwensen. Een veel bewogen maandje dus. Kijk je mee naar mijn september maandoverzicht?

(meer…)

Lees meer

briefje

Marlou’s briefje

briefje

Zijn jullie al geabonneerd op Marlou’s briefje? Marlou heeft een heel fijn (nieuws)briefje over alle dingen die het leven mooier maken. Ze vertelt over de leuke dingen die ze doet, geeft tips voor activiteiten of koffiehuisjes en maakt mooie ode’s. Elke week is er een thema en deze week is dat de herfst.

Toen Marlou en ik vorige week op Snorfestival aan het werk waren, vroeg ze me of ik wilde helpen met een briefje. Ik lees de briefjes elke keer met enorm veel plezier, dus ik voelde me hartstikke vereerd, dus ik zei gelijk ja. Voor mij staat de herfst gelijk aan spelletjes spelen. Dus er rolde zo een lijst met fijne spelletjes uit.

Nieuwsgierig naar wat ik heb geschreven? Als je je nu opgeeft dan stuurt Marlou van de week nog eens de vorige editie naar de nieuwe subscribers. Daarna zul je (bijna) iedere maandag een leuke mail in je digitale brievenbus ontvangen.  Klik hier om je op te geven.

Lees meer

haardoneren

Je kan je haar doneren!

haardoneren

Ik werd van de week wakker en ik had opeens het gevoel dat ik eens zin had in wat anders. In de loop van de ochtend bedacht ik dan eindelijk wat het was. Ik wilde mijn haar gaan knippen. Ik had het er al een paar keer over gehad met mijn vriendinnen, ik had zelfs mijn facebook ingeroepen om een goede kapper te vinden. Toch was er dat stemmetje in mijn achterhoofd dat zei dat ik niet zomaar naar de kapper wilde gaan. Ik wilde mijn haar doneren. En daar ga ik je wat meer over vertellen.
(meer…)

Lees meer