geluksmomentjes

Geluksmomentjes #4

geluksmomentjes
Om het half jaar post ik ongeveer een lijstje met geluksmomentjes. Ik vond het nu wel weer tijd voor een dosis positiviteit op mijn blog. Positiviteit heb je tenslotte nooit genoeg! Ik hoop dat dit jullie inspireert om ook weer eens stil te staan bij alle mooie dingen in het leven. Hoe meer je er op focust, hoe mooier het ook zal zijn! Geniet, verspreid en leef!

(meer…)

Lees meer

week7_donderdag

Weekoverzicht #7: een ontruiming, een bleekscheet en cocktails!

week7_donderdag

Voordat de echte drukte begint, was het nog tijd voor een weekoverzicht. Want vanaf vandaag is de opbouw van deBeschaving begonnen. Ik bivakkeer nu praktisch elk moment dat ik wakker ben in de Botanische Tuinen! Het buitenspelen is begonnen! Maar eerst was daar nog de afgelopen week. Een standaard kantoor week met nog een paar uitstapjes. Kijk je mee hoe mijn laatste ‘normale’ week was?

(meer…)

Lees meer

week6_zaterdag1

Weekoverzicht #6: Roze haar, een camper en een selfiestick

week6_zaterdag1

Aanvankelijk had ik een hele rustige week voor de boeg. Gewoon werken en niet te veel afspraken. Uiteindelijk werd het een gezellig, gevulde en gekleurde week. Ik gebruikte vrij vaak de selfiestick, ik ging spontaan langs mijn ouders en oma en ik besloot mijn haar weer een kleurtje te geven. Een gezellige week waarbij het mooie weer natuurlijk erg welkom was. Kijk je mee met mijn week?

(meer…)

Lees meer

img_7589

Juni doelen

De maand juni is alweer begonnen en daarmee kunnen we terugblikken op de maand mei. Hoe ging het deze maand met mijn doelen? De positiviteit hebben jullie hier voorbij zien komen, maar hoe ging het met de andere doelen? En welke doelen stel ik in juni. Hoe zorg ik dat ik focus hou in een maand met de opbouw van een festival? Je leest hier mijn plannen voor mijn juni doelen!

(meer…)

Lees meer

mei maandoverzicht

Mei maandoverzicht

mei maandoverzicht
Wat een heerlijke maand was Mei toch. Een maand waarin ik een heleboel verschillende dingen heb gedaan. Ik ging lunchen met mijn beste vriendinnetje, ik werkte bij Bevrijdingsfestival Utrecht, ik ging naar de Efteling en naar Londen en met een aantal vrijwilligers van festival deBeschaving hadden we een fijne park middag. Allemaal fijne dingen! Kijk je mee hoe deze maand er in foto’s uit zag?
(meer…)

Lees meer