haardoneren

Je kan je haar doneren!

haardoneren

Ik werd van de week wakker en ik had opeens het gevoel dat ik eens zin had in wat anders. In de loop van de ochtend bedacht ik dan eindelijk wat het was. Ik wilde mijn haar gaan knippen. Ik had het er al een paar keer over gehad met mijn vriendinnen, ik had zelfs mijn facebook ingeroepen om een goede kapper te vinden. Toch was er dat stemmetje in mijn achterhoofd dat zei dat ik niet zomaar naar de kapper wilde gaan. Ik wilde mijn haar doneren. En daar ga ik je wat meer over vertellen.
(meer…)

Lees meer

veerlezverjaardag

Veerlez verlanglijstje

 

veerlezverjaardag

Over minder dan 3 weken is het alweer zo ver, ik ben jarig. Dan word ik alweer 31! Je merkt er overigens niks van da ik al in de dertig zit, want ik ben nog steeds zo blij als een klein kind op mijn verjaardag. Ik ben dan ook alweer de dagen aan het aftellen, tot dat ik eindelijk mijn cadeautjes kan uitpakken. Het laatste jaar ben ik bewust bezig met het bezitten van minder spullen, daarom leek me het handig om een verlanglijstje te maken. Zo krijg ik spullen die ik écht wil of kan gebruiken.  (meer…)

Lees meer

weekoverzicht10

Weekoverzicht #10: roadtrip en snorren

weekoverzicht10

Wat een week was dit toch! De laatste zomerse dagen van het jaar. Ik heb mijn best gedaan om te genieten. Samen met mijn moeder stapte ik twee en een halve dag in de auto om rond te rijden en leuke plekken van Nederland te zien. Ook ben ik nog twee maal met vrienden wezen zwemmen bij de Maarseveense Plassen. Wat ga ik dit fijne weer toch missen. Dat ik volop genoten heb, dat mag duidelijk zijn, maar wat ik precies gedaan heb, dat zie je in dit weekoverzicht.

(meer…)

Lees meer

10 Redenen om vroeg op te staan


Niks is zo fijn als een ochtend lekker uitslapen en in je bed door te brengen. Toch heeft vroeg opstaan ook hele mooie kanten. Wist je bijvoorbeeld dat je in de ochtend veel productiever werkt? Uitspraken als ‘een goed begin is het halve werk‘ en ‘er een nachtje over slapen‘, zijn te verklaren met vroeg opstaan. Wellicht dat je na het lezen van deze 10 redenen om vroeg op te staan, ook de wekker wel een uurtje eerder gaat zetten.

(meer…)

Lees meer